Prime Software d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Generala Milojka Lešjanina 8, Niš
učitavanje...
učitavanje...


17 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109642489
Matični broj: 2121589
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Prime Software je deo kompanije Prime Holding JSC. Kancelarije ove kompanije su locirane u šest gradova u Bugarskoj. Sedište kompanije je u Plovdivu, dok Prime Software posluje u Nišu. Prime Holding JSC uključuje vodeće bugarske IT kompanije, od kojih su neke osnovane pre više od 17 godina. Zapošljava preko 250 softverskih inženjera, testera, konsultanata i softver arhitekata sa iskustvom u različitim tehnologijama i ima više od 500 uspešno završenih projekata za klijente širom sveta.

Kompanija se bavi razvojem softvera, IT konsultacijama, integracijom softvera, podrškom proizvodima i profesionalnim uslugama. Naš tim primenjuje najbolje prakse u razvoju softvera u oblasti Fintech, Blockchain, Sitecore, Salesforce, SAP/Hybris, DevOps, Mobile app development, ERP, Big Data, BI i E-Commerce.

Naša tehnička ekspertiza uključuje razvoj i konsalting u tehnologijama PHP, Java, C, C++, C#, Scala, R, Python, JavaScript, Objective-C, Swift i Perl.

Tokom godina su izgradili iskustvo u radu sa platformama kao što su Magento, Wordpress, Drupal, Java SE, Java EE, Angular, Node.js, Meteor, Sitecore, SAP Hybris, SharePoint, Salesforce, Microsoft Dynamics, Xcode, Crystal Reports .NET, .NET Core, Microsoft Dynamics CRM, Xamarin.

Beneficije: 25 dana plaćenog odmora, mogućnost povremenog rada od kuće, vaučeri za topli obrok.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Prime Software d.o.o.

  (3 utiska)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4.3
Beneficije

5
4
3
2
1
4.7
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.7
Balans između karijere i privatnog života

Java Spring Internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Sve se odvijalo online i na engleskom. Prvo se na moodle platformi radi teorijski test, OOP i SQL, 15 pitanja, 15 minuta. Prilično je lako, ako to uradite kako treba dobijaju se dva zadatka, jedan se tiče OOP-a, drugi algoritamski. Ako i to odradite kako treba, sledi tehnički intervju koji nije preterano težak, uključivao je još jedan algoritamski zadatak i dosta teorijskih pitanja, string, string pool, stack i heap, exceptions, ponovo principi OOP-a... Sve u svemu veoma prijatno iskustvo. Loša strana je što praksa nije plaćena.

Mobile developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
Kako je izgledao proces
Katastrofa jednom reciju, neprofesionalnost za medalju. Korektno odradjeni zadaci sa moje strane, sve sto je navedeno u obrazlozenju obaranja nema blage veze sa strucnoscu, oboren sam na trecem zadatku, a na prva dva sam imao ocenu iznad 93%, dok je treci imao 5 kriterijuma, meni je pregledan samo jedan i data nula, bez racionalnog objasnjenja. Resenje je sa jednom klasom i enum propertijem za tri objekta, umesto kako kazu tri, (metode u ta tri se ponavljaju i razlikuju se u samo jednoj koja je u prezenteru) Bazirano je na mvp arhitekturi i ne moze da bude ista sem objektno orjentisanog principa primenjenog 100%). Ceo proces mi imponuje izuzetno, jer sam napredovao kao developer i odradio vise nego zahtevne testove za pocetnu poziciju. Razmisljam se jos uvek sta da radim (za takvog poslodavca mi se ne radi ni u ludilu), jer je proces selekcije cirkus, i verovatrno su imali nekoga za tu poziciju...

.NET Core Internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote, google meets
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prošao sam kroz prvu fazu u vidu testa koji se radio preko nekog moodla, 5 zadataka, svaki malo teži od prethodnog, u suštini svako ko je u IT svetu bi mogao da ih uradio. Brzo sam dobio mejl da sam prošao u drugi krug, nakon 20ak dana sam pozvan na remote intervju, ceo intervju bio je na engleskom, sastanak sa HR-om koja me je dala uvid u firmu i poziciju kao i potencijalnu platu tokom prakse i nakon prakse, nakon čega je usledio razgovor sa tehničarom, skoro sat vremena, krenuli smo od banalnih pitanja, preko komplikovaniji vezane za predmete na fakultetu, pa sve do manjih zadataka, uglavnom strukture podataka, grafovi i stabla. Osećao sam se kao da polažem malo teži ispit, ali sam znao 80% stvari. : )
Pitanja sa intervjua
 • What is web assembly?
 • Name some design patterns, explain and implement one of them.
 • What is LINQ in C#?
 • Explain hashmaps.
 • Delegates.
 • Primer polimorfizma.

FrontEnd developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR sa kojim sam sarađivao u prethodnoj firmi me je pozvao na razgovor. Technology stack na kojem sam ja radio je bio Angular, oni su mahom imali projekte za React. Uvod od strane njihovog lead-a je bio o projektu, prilično naširoko blago hvalisajući :) No dobro, kao prodaja priče dobro je zvučalo. Razmenili smo ideje i mišljenja o tehnologijama i razišli se prijateljski. Nisam osećao da bih se dobro uklopio u taj projekat i firmu.

Angular developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Online 3 testa koja se rade u roku od 5 dana. Prvi test teoretsko znanje i vremenski je ograniceno tako da jedva imate vremena da procitate pitanje ali pitanja su laka. Drugi zadatak static site i treci app u nekom frameworku tipa vehicle-managment system. Dobijen negativan odgovor bez ikakvog objasnjenja i odgovora na moje mailove.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PRIME SOFTWARE
Adresa
Ulica Milojka Lešjanina 8, Palata Lešjanina 8, Niš
Datum osnivanja
3.8.2016
PIB
109642489
Matični broj
2121589
Poslovni naziv
Prime Software d.o.o. Niš-Medijana
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dimitar Nikolov Nachkov - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  650 EUR / mesečno
  650 650

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Prime Software d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška