Playrix RS

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters. Naš tim, koji čini preko 100 pozitivnih i kreativnih profesionalaca, uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, pomera granice i dodaje novu vrednost globalnom razvoju igara kreiranjem potpuno novih i jedinstvenih projekata - casual F2P mobilnih igra najvišeg kvaliteta.

Kontakt

Partizanska 18, Novi Sad, Srbija

O nama

Mi smo Playrix RS, studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo smo globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara, tvorca Gardenscapes i Homescapes, kao i Township, Fishdom, Wildscapes i Manor Matters.

Playrixove igre se od svoje pojave na tržištu nalaze u Top 50 Grossing Apps na Google Play i App Store platformama, a ukupan broj mesečno aktivnih korisnika prelazi 100 miliona!

Naš tim čini više od 100 pozitivnih i kreativnih profesionalaca koji uz podršku i znanje najvećih stručnjaka gejming industrije, top-industry alata i tehnologija, svakodnevno radi na razvoju potpuno novih i jedinstvenih projekata - mobilnih igra najvišeg svetskog kvaliteta. 

Vrednost koju dele svi članovi našeg tima i koja za nas predstavlja imperativ u svakom segmentu našeg rada je kvalitet. Zato negujemo timski duh, kreativnost, transparentnost, poverenje, profesionalni i lični razvoj, ali i  odgovornost. Fokusirani smo i ozbiljni kada je naš rad u pitanju, ali se i sjajno zabavljamo. Uostalom, kreiranje doživljaja i zabave jeste naš posao.

U našem timu uvek ima mesta za kreativne, ambiciozne i pozitivne ljude koji vole ono što rade i koji vole izazove. Bez obzira na otvorene pozicije, jobs@playrix.rs je adresa na koju uvek možeš da pošalješ svoje ideje i pronađeš svoje mesto u timu.

Tech stack

C++ Python Git Windows Adobe Photoshop Autodesk Maya Adobe Animate Spine

Beneficije

FLEKSIBILNO RADNO VREME

PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

ORGANIZOVAN I PLAĆEN RUČAK

REFERRAL BONUS

STRUČNA BIBLIOTEKA

TOP-INDUSTRY ALATI I TEHNOLOGIJA

JEDINSTVENI F2P PROJEKTI

FEEDBACK

FAMILY FRIENDLY

KORPORATIVNI POKLONI

PLAYRIX CON

TEAM BUILDING

SAT VREMENA PAUZE

ENTERTAINMENT ZONA

PET FRIENDLY

Iz našeg pera

08.04.2022

SKROZ KEŽUAL: Serijal događaja o casual igrama startuje 21. aprila u Beogradu

SKROZ KEŽUAL je nova inicijativa nastala s ciljem vodećih casual mobile kompanija da približe ovaj tip igara domaćoj zajednici, kao i da okupe ljude koji već rade na casual projektima i povežu ih sa kolegama koje razmišljaju o ulasku u ovu nišu. Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak, 21. aprila u 18 časova u Impact Hub-u, na prvom susretu SKROZ KEŽUAL inicijative pod pokroviteljstvom kompanija Playstudios Europe, Playrix RS i Two Desperados.Događaji koji su najavljeni u okviru ove inicijative imaju za cilj da prikažu svu angažovanost, stručnost i posvećenost koja je potrebna kako bi nastala jedna casual mobile igra. Ulaz je besplatan, a prijava obavezna na Meetup grupi jednostavnog naziva – Skroz kežual – gde se nalaze i detalji prvog meetup-a. Prvi događaj: Moj gejm dizajner je bolji od tvog Prvi u nizu susreta provokativnog naslova – Moj gejm dizajner je bolji od tvog – odgovoriće na pitanje: čime se bave gejm dizajneri u sve tri kompanije, jer se svi bave različitim stvarima. Organizatori najavljuju tri govornika: Bojana Božin (Two Desperados), Orel Levi (Playstudios Europe) i Radovan Popov (Playrix RS), koji će objasniti šta konkretno podrazumeva njihova pozicija u svakoj od kompanija. Naravno, odgovoriće i na sva pitanja posetilaca o najrazličitijim praksama u gejming industriji kod nas i u svetu. Ulaz je slobodan i važi za sve Bilo da imate višegodišnje iskustvo u industriji ili da tek tražite put kojim biste ušli u gejming vode, SKROZ KEŽUAL druženje pružiće vam detaljne industrijske uvide do kojih se ponekad teško dolazi. Vidimo se 21. aprila!

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Iskustva o radu i sa intervjua (3)

Opšti utisak i preporuka

2.5
50%

Beneficije

3

Balans karijere i privatnog života

3

Mogućnost napredovanja

3

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 09.02.2022.

Game developer

Opšti utisak

2
Ne preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Na periferiji, nije teško naći parking, 13. plata

Zamerke

Jako loš odnos menadžmenta prema zaposlenima, wannabe manageri koji misle da su jedini na svetu i da niko osim njih nije bitan. Plate daleko ispod proseka na tržištu, nezanimljivo

1
Iskustvo · 03.06.2021.

2D artist

Opšti utisak

3
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Benefiti, sat vremena pauza, 13ta plata, dobra plata za region, visok nivo produkcije.

Zamerke

Mikromenadzment, neorganizovanost. Velika ocekivanja bez jasne vizije. Nakon nekog vremena osecaj je sweat shopa, gde se radnici smatraju potrosnom robom.

9
Arhiva | Iskustvo · 21.10.2020.

front end

Opšti utisak

5
Prethodno na praksi
Pozitivno

Lepa i kolegijalna atmofera. Zanimljivi projekti uz podrsku mentora koji je spreman da podeli znanje.

9

Plate (1)

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

700

Graphic Designer 1 plata

MIN
700
PROSEK
700
MEDIJANA
700
MAX
700

APR