Phuket d.o.o.

Phuket d.o.o.

0 3

Kontakt

PIB 107132843
MB 20747633
Zaposlenih 201-500
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Sportske kladionice Soccer su jedan od lidera u konkurenciji onih koji u Srbiji priređuju sportske igre na sreću. Više od 300 zaposlenih i 125 uplatnih mesta širom Srbije potvrda su dugogodišnjeg uspešnog poslovanja. Uplatna mesta Soccer kladionice, s brendiranim obeležjima, odišu prijatnim i modernim ambijentima. Korektan odnos zaposlenih, a pre svega zagarantovana i brza isplata su ono što ljubitelji sporta i zabave cene, zbog čega su nam verni svih ovih godina.

Ponuda kladionice uključuje klađenje na više od stotinu igara, kao i usluge klađenja uživo na veliki broj fudbalskih utakmica nacionalnog šampionata kao i mečeva u zemljama širom Evrope i sveta. Osim fudbala u ponudi su i košarka, tenis, kao i mnogi drugi sportovi. Sa ponosom predstavljamo i Caffe Soccer s bogatim asortimanom ugostiteljske ponude po veoma pristupačnim cenama. Osim toga, u našim poslovnicama zastupljeni su i slot aparati kao i elektronski rulet koji zadovoljavaju potrebe klijenata u oblasti igara na sreću.

Sadržaj, informacije o promeni kvota, ponude u fudbalu i ostaliim sportovim, informacije o klađenju uživo, osim na uplatnim mestima kao i na web sajtu, igračima su na raspolaganju i putem teletext-a na TV kanalima (PRVA, Sport Klub,SportKlub + i Studio B).

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Phuket d.o.o.

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (0)

Beograd

21.05.2022.

Istekao

Beograd

13.05.2022.

Istekao

Beograd

27.04.2022.

Istekao

Podaci

Naziv PHUKET
Poslovni naziv PHUKET DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije 9200 Kockanje i klađenje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Južni Bulevar 144, Beograd-Vračar
Datum osnivanja 21.06.2011.
PIB 107132843
MB 20747633
Zakonski zastupnici
Ljubuša Nedeljković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu