O kompaniji
3
Iskustva
Plate
2
Poslovi
Perficient logo

Perficient

5

O nama

Mi smo globalna konsultantska kompanija koja transformiše način na koji se najveći svetski brendovi povezuju sa svojim klijentima i razvijaju svoje poslovanje. Mi imamo pravi balans ekspertize i iskustva, brzine i agilnosti, kao i zdravu dozu pragmatizma koja je potrebna da bi našim klijentima pomogli da budu još uspešniji.

Zapošljavamo više od 7500 ljudi različitog porekla sa izuzetnim sposobnostima. Sarađujemo svakodnevno, nezavisno od timova, tehnologije i lokacije, da bismo proizveli inovativna digitalna rešenja za svoje klijente.

Sa više od 25 lokacija širom Severne Amerike, kao i razvojnim centrima  u Latinskoj Americi, Aziji i Evropi, kvalitet našeg rada je za korak ispred konkurencije. To postižemo zahvaljujući našim iskusnim projektnim timovima i agilnom pristupu sa globalnim dometom.

U Srbiji smo prisutni od 2015. godine kada je otvorena prva kancelarija u Novom Sadu. Sada imamo stručnjake koji rade u više gradova u zemlji, uključujući Niš, Suboticu i Beograd.  

Nudimo rad na interesantnim projektima za poznate svetske brendove, koji su bazirani na najnovijim tehnološkim rešenjima. Naši zaposleni imaju mogućnost rada od kuće iz bilo kog mesta u Srbiji. Posvećeni smo razvoju svakog člana tima, u skladu sa njihovim željama i interesovanjima.

Vodimo računa o svakom zaposlenom i poštujemo njihovo slobodno vreme.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod