O kompaniji
1
Iskustva
Plate
3
Poslovi
Perficient logo

Perficient

1

O nama

Mi smo globalna konsultantska kompanija koja transformiše način na koji se najveći svetski brendovi povezuju sa svojim klijentima i ostvaruju rast u poslovanju. Mi imamo pravi balans ekspertize i iskustva, brzine i agilnosti, kao i zdravu dozu pragmatizma koja je potrebna da bi našim klijentima pomogli da razvijaju svoje poslovanje.

Zapošljavamo više od 7000 ljudi različitog porekla sa izuzetnim sposobnostima. Svi oni svakodnevno pomažu da Perficient postane jedan od globalnih lidera. Sarađujemo svakodnevno, nezavisno od timova, tehnologije i vremenskih zona da bismo proizveli digitalna rešenja koja klijentima omogućavaju da se povežu sa svojim korisnicima i da im obezbede iskustvo za pamćenje.

Sa više od 25 lokacija širom Severne Amerike, kao i razvojnim centrima širom sveta, kvalitet našeg rada je za korak iznad konkurencije, zahvaljujući našim sertifikovanim iskusnim projektnim timovima i agilnom pristupu sa globalnim dometom.

Najveće svetske korporacije i brendovi postižu rekordne rezultate zahvaljujući našoj kolektivnoj posvećenosti kvalitetu svega što radimo.