O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Ottometric d.o.o. logo

Ottometric d.o.o.

5 <20

O nama

Napredni sistemi za pomoć vozaču (ADAS) koji se primenjuju u modernim vozilima, poboljšavaju sigurnost vozila, ali efikasnost ovih sistema mora se znatno poboljšati. Kako se složenost vozila povećava sa više senzora i sistema, poteškoće i međuzavisnost fuzije podataka čine validaciju sve složenijom, dugotrajnom i skupom.

Ottometric pruža rešenje u vidu platforme za unošenje, čišćenje i identifikovanje dragocenih podataka, vizualizaciju ovih podataka radi dubljeg razumevanja gde se javljaju izazovi i generisanje analitike pomoću naše zaštićene veštačke inteligencije (AI) i tehnologije kompjuterske vizije, čime se zamenjuju neefikasni postupci ručnog pregleda.

Tech stack

ReactJS Redux Python Argo Api Kubernetes Docker AWS TypeScript OpenCV Cypress SQL terraform C++ Django

Beneficije

Bonusi!

Cilj kompanije je da nagradi zaposlene na osnovu njihovog ličnog performansa, kao i performansa cele kompanije. Bonusi se isplaćuju nakon bitnih događaja ili velikih koraka u rastu kompanije, a zacrtali smo ambiciozan target od 20% godišnje plate zaposlenog!

Pića, grickalice i ručak petkom!

U kancelarijama uvek možete naći čokoladice, bademe, bombone,...

Takođe kompanije obezbeđuje ručak svim zaposlenima svakog petka. Pizza, Kinezi, Burek, zavisi za šta smo raspoloženi. :D

Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove uže porodice

Zaposleni imaju pravo na paket privatnog zdravstvenog osiguranja, kao i njihova deca i partner/parntnerka.

Harvard predavači

Kompanija sarađuje sa grupom psihologa sa Harvarda koji se bave stvaranjem produktvnijih i prijatnijh odnosa unutar grupe, kao i razvojem kulture kompanije.

Putovanja i Vize

Ukoliko ste određeni period sa kompanijom, kompanije bi učestvovala i pomogla u procesu sticanja vize za USA. Takođe su planirana putovanja na konferencije vezane za ADAS siteme po Evropi.

Fleksibilno radno vreme

Dokle god su ispoštovani bitni sastanci, na zaposlenima je da organizuju svoj dan dokle god ispunjavaju sve radne obaveze. 

Opcije Kompanije

Kao deo paketa kompenzacije, zaposleni dobijaju i opcije kompanije te na taj način dugotrajan uspeh kompanije pozitivno utiče i na njih lično.

Proces selekcije

Vrsta selekcije:
intervju + test
Trajanje selekcije:
20 dana
Krugovi selekcije:
4 kruga

Prvi korak u selekciji predstavlja HR intervju, u trajanju od 35-50 minuta. 


Nakon HR Intervjua, u zavisnosti od pozicije sledi neki vid tehničkog testa, ili tehnički intervju.


Sledeći korak nakon toga, takođe u zavisnosti od pozicije, bio bi kompleksniji test, ili razgovor sa menadžmentom iz USA.


Nakon toga ide i poslednji korak, što je iznošenje ponude.


APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod