Orion Innovation

Orion Innovation

4.3

Kontakt

Adresa 333 Thornall Street, 7th Floor, Edison, New Jersey 08837, Sjedinjene Američke Države
Telefon +1 877 456 9922
Predstavništvo Đordđa Stanojevića 12, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Orion je vodeća, nagrađivana, globalna firma za poslovne i tehnološke usluge koja nudi poslovna rešenja ukorenjena u digitalnu strategiju, dizajn dizajna i inženjering, pružajući transformišuću poslovnu transformaciju i razvoj proizvoda za svoje klijente.

Sa jedinstvenom kombinacijom okretnosti, skale i zrelosti, sedište Oriona je u Edisonu, NJ i ima tim od preko 4.000 saradnika u 9 glavnih dostavnih centara širom Amerike, Evrope i APAC-a.

Njihova misija je biti okretan i pouzdan partner za inicijative za poslovnu transformaciju, pružajući duboko nastajuću tehnologiju, digitalni dizajn i stručnost u domenu.

Orion posluje preduzećima Fortune 1,000 više od 25 godina sa klijentima iz finansijskih usluga, profesionalnih usluga, telekomunikacija i medija, automobila, industrijske automatizacije, profesionalnog sporta i zabave, nauka o životu, elektronske trgovine i obrazovanja.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Orion Innovation

Opšti utisak i preporuka

4.3
100%

Beneficije

3.3

Balans karijere i privatnog života

3.3

Mogućnost napredovanja

3.7

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 14.06.2022

Dev

Opšti utisak

3
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Vecina ljudi koji se stvarno bore stim sto postoji onaj mali broj koji urusavaju sve ostalo. Super kul projekti koje nema ko da vodi kako treba. Aliexpress Google umesto da budu svoji gde bi svako zeleo da radi!

Zamerke

Menadzment koji je sastavljen od toga da li im se neko svidja (ulizice itd.), a posao se dobija ako je neko u srodstvu ili ako znas da nacrtas krug.

2
Iskustvo · 24.06.2021

Android Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Kompanija je odlicna. Ceo tim od menadzmenta do kolega su tu i pomazu kada god zatreba. Kompanija izlazi u susret i sa radom od kuce bez ikakvih problema. Oprema za rad je veoma zadovoljavajuca i uvek mozete traziti dodatnu opremu ako vam je potrebna za rad. Mogucnost napredovanja je velika i svaki trud je primecen i postovan...

0
Iskustvo · 01.06.2021

QA Engineer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlična kompanija sa puno sjajnih ljudi. Projekti su jako zanimljivi.

0

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1600

Project Manager 1 plata

MIN
1600
PROSEK
1600
MEDIJANA
1600
MAX
1600

Prosečna neto plata

2000

Software Engineer 1 plata

MIN
2000
PROSEK
2000
MEDIJANA
2000
MAX
2000