Opportunity Banka a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Opportunity banka Srbija (OBS) deo je međunarodne mreže banaka i mikrofinansijskih organizacija “Opportunity International“ koja je osnovana 1971. godine u Čikagu i danas ima preko 5 miliona klijenata u 22 zemlje sveta. 

Opportunity banka Srbija (OBS) u Srbiji postoji od 2002. godine, a 2012. je obeležila kao jubilarnu godinu u kojoj je ušla u desetu godinu poslovanja u Srbiji. Već dvanaest godina obezbeđujemo kredite preduzetnicima i malim preduzećima, malim poljoprivrednim gazdinstvima i individualnim poljoprivrednim proizvođačima, a odnedavno i kredite, štedne proizvode i tekuće račune namenjene svim segmentima stanovništva.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT administrator core banking sistema

Novi Sad  • Rok: 04.09.2019

Iskustvo u SQL i PL/SQL (Transact-SQL); VII stepen stručne spreme; Znanje engleskog jezika; Poželjno iskustvo u održavanju poslovnih aplikacija i radu sa Oracle Forms... (pročitaj oglas)

IT administrator core banking sistema

Novi Sad  • Rok: 29.07.2019

Iskustvo u SQL i PL/SQL (Transact-SQL). VII stepen stručne spreme. Znanje engleskog jezika. Poželjno iskustvo u održavanju poslovnih aplikacija i radu sa Oracle Forms... (pročitaj oglas)

Administrator računarske mreže

Novi Sad  • Rok: 21.07.2019

Minimum 7 stepen stručne spreme, IT usmerenja. Minimum 2 godina radnog iskustva na sličnim pozicijama. Odlične komunikacijske veštine. Znanje engleskog jezika... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
OPPORTUNITY BANKA
Adresa
Bulevar Oslobođenja 2A, Novi Sad
Datum osnivanja
27.05.2002.
PIB
101643574
Matični broj
08761132
Poslovni naziv
OPPORTUNITY BANKA AD, NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Vladimir Vukotić - Predsednik izvršnog odbora

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija