O kompaniji
Iskustva
Plate
1
Poslovi
Oblak Tehnologije d.o.o. logo

Oblak Tehnologije d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Svoju tehnološku ekspertizu sticali smo preko 18 godina. Od početka nas vode iste ideje. One su vodilja u svemu što radimo: u projektima, u odnosu sa klijentima, u našim internim odnosima. One definišu kako doživljavamo sebe i svet oko sebe.

Širok spektar usluga koje konstantno unapređujemo, i eksperti sa vrhunskim znanjem koji su vam uvek na raspolaganju deo su pristupa koji nas je učinio ključnim tržišnim partnerom tokom svih ovih godina i učinio da konstantno rastemo. Mi vam obećavamo da možemo još više. Iznad svakog izazova.


Oblak je vaš partner u integraciji jer se brzo prilagođavamo, inovativno pristupamo rešavanju problema i, najvažnije – preuzimamo odgovornost za svaki korak naše saradnje. Objedinjujemo softverska i hardverska rešenja u jedan jedinstven sistem koji brzo i efikasno unapređuje svako poslovanje. Projektujemo, implementiramo i održavamo ta rešenja u skladu sa vašim potrebama, i svakom klijentu u svakom trenutku posvećujemo punu pažnju jer se samo tako pronalazi najefikasnije IT rešenje.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Cara Dušana 212, 11080 Beograd - Zemun, Srbija
011 35 35 500