OTP banka logo

OTP banka

Početkom maja 2021. godine formirana je OTP Banka Srbija a.d. Novi sad uspešnom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke Srbija. Zajedničkim snagama radićemo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima.

O nama

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije, znamo gde želimo da stignemo i zato širimo pozitivnu energiju promena. Svakodnevno odlazimo na posao s ciljem da svojoj porodici, komšijama i ljudima oko nas život učinimo lepšim i lakšim.

Našu strategiju čine oni elementi koje klijenti najviše cene: stabilnost, profitabilnost, rast i inovacije. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bismo doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojim transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Zajedničkim snagama radićemo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima.

OTP banka u Srbiji je deo OTP grupe koja uspešno posluje u 11 zemalja Centralne i Istočne Evrope i zapošljava 36.000 ljudi. Sedište OTP grupe nalazi se u Mađarskoj gde je 1949. osnovana OTP banka. Danas poslujemo u Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Srbiji, Ukrajini, Rusiji, Albaniji, Crnoj Gori i Moldaviji.

Početkom maja 2021. godine formirana je OTP Banka Srbija a.d. Novi sad uspešnom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke Srbija.

Naš tim broji preko 2500 zaposlenih i u našem sastavu nalaze se i OTP Leasing i OTP Osiguranje.

 

PROCES SELEKCIJE

Otvorene pozicije u našoj banci i pripadajućim entitetima možeš pronaći na našem sajtu, sajtovima za zapošljavanje, sajtovima studentskih organizacija i društvenim mrežama. Ukoliko nijedna od oglašenih pozicija nije po tvojoj meri, svoju biografiju nam možeš dostaviti u okviru Opšte prijave na našem sajtu i tako zvanično postati naš izvor talenata za neku od pozicija koje će se otvoriti u budućnosti. 

Naši HR eksperti će te kontaktirati u toku potrage za odgovarajućim kandidatima i tako ćeš ući u proces selekcije.

Prvi krug selekcije obično podrazumeva testiranje karakteristika ličnosti, različitih sposobnosti i/ili znanja, u zavisnosti od pozicije. Na e-mail ili putem sms-a dobićeš uputstvo i poziv za testiranje koje se obično vrši online. 

Ukoliko uspešno prođeš testiranje, naši HR eksperti će te pozvati kako bi zakazali intervju koji se odvija u prostorijama banke ili online. 

O ishodu selekcije, bilo pozitivnom ili negativnom, svi kandidati koji su bili testirani i/ili intervjuisani budu obavešteni. 

Ukoliko te ne odaberemo za neku poziciju, možeš ostati deo naše baze kandidata kako bismo te ponovo kontaktirali kada se otvori neka druga pozicija u budućnosti.

 

Srećno!

Tech stack

Beneficije

Profesionalni razvoj

Nagrade, bonusi, pokloni

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Dobrovoljno penziono osiguranje

Godišnji odmor

Program mentorstva

Kompanijski popusti

Rad na daljinu

Timska druženja

Wellbeing

Naši ljudi

Jovana Debeljević

Jovana Debeljević

Software Developer Senior, Odeljenje za IT razvoj sistema za upravljanje rizicima i ERP sistema

Rad u OTP banci sam počela 2015. godine kao IT saradnik na privremenim poslovima, a sad sam na poziciji Senior software developer. OTP banka mi je pružila priliku da radim bez prethodnog radnog iskustva, da učim i kroz nove poslovne izazove stičem...

Prikaži više
Senada Katanić

Senada Katanić

Ekspert za tehnologiju podataka, Odeljenje za tehnologiju rizika

Svaki početak je izazov. Bez obzira na poslovne zadatke koji su pred nama, dobrodošlica kolektiva je vrednija od svega. U OTP banci, već prvog dana, bilo mi je jasno da sam u drugoj kući. Privatno i poslovno “timska igra” je na mojoj skali vre...

Prikaži više
Nebojša Gardić

Nebojša Gardić

Ekspert za podršku u radu sa aplikacijama, Jedinica za podršku u radu sa aplikacijama

Prvo što sam primetio kada sam došao u Banku 2017. godine je prihvatanje, uvažavanjeiI lepa dobrodošlica. Bez obzira da li dolazite sa ili bez iskustva, na nižu ili višu poziciju, u bilo kom odeljenju dobićete sasvim dovoljno vremena da se upoz...

Prikaži više
Ivana Čučković

Ivana Čučković

Ekspert za risk modeliranje, Odeljenje za risk modeliranje i analize

U OTP banci sam se zaposlila 2019. godine kao junior u Odeljenju za risk modeliranje i analizu podataka, a trenutno sam na poziciji eksperta. Prilika da započnem svoju profesionalnu karijeru u tadašnjoj Vojvođanskoj banci pružena mi je tokom maste...

Prikaži više

Oglasi za posao (0)

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 13.05.2022.
Pozitivno iskustvo

Senior software developer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prijava preko servisa banke. Intervju sa HR i direktorom odeljenja 30 min. Pričali uopšteno o uslovima, plati, beneficijama. Sledeće nedelje je bio stručan test (SQL upiti + mali program + opšta pitanja) 2-3h.

Pitanja sa intervjua
  • Napraviti SQL upit koji povlači podatke iz 2-3 tabele.
0
Intervju · 02.05.2022.
Pozitivno iskustvo

Data analyst

Prihvatio/la ponudu

Kako je izgledao proces

Proces se sastojao od testiranja I razgovora sa HR timom. Testiranja se sastojalo iz 3 dela: logicki zadaci, SQL I statistika.

Pitanja sa intervjua
  • Koje vrste regresija poznajes?
0
Intervju · 01.06.2021.
Pozitivno iskustvo

Senior System Engineer

Odbio/la ponudu

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Људи са којима сам имао разговор, од тренутка кад сам добио упит, преко HR дела па до краја селекције су веома пријатни и позитивни људи и имао сам утисак као да се познајемо 100 година - иако сам интровертан. Техничка питања нису била претерано тешка и већином су била везана за архитектуру, безбедност, решавање неких...

0
Iskustvo · 07.10.2020
3

Business Analyst

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Redovna mesecna primanja, godisnji bonus.

Zamerke

Los menadzment bez potrebnog znanja i vestina. Losa dokumentacija i nesvakidasnji a davno prevazidjeni alati i okruzenja. Losa oprema za rad. Prevazidjene tehnologije na projektima i nemogucnost promene. Mnogo neshvatljivih procedura na kojima se insistira.

2

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu

APR