O kompaniji
13
Iskustva
6
Plate
Poslovi
OTP banka logo

OTP banka

3.8

O nama

Mi nismo samo bankari. Mi živimo inovacije, znamo gde želimo da stignemo i zato širimo pozitivnu energiju promena. Svakodnevno odlazimo na posao s ciljem da svojoj porodici, komšijama i ljudima oko nas život učinimo lepšim i lakšim.

Našu strategiju čine oni elementi koje klijenti najviše cene: stabilnost, profitabilnost, rast i inovacije. Nastojimo da delamo bolje i drugačije kako bismo doprinosili poslovnom uspehu naših klijenata i nas samih. Svojim transparentnim i timskim radom negujemo odnos koji se zasniva na poverenju i uzajamnom poštovanju.

Zajedničkim snagama radićemo na tome da budemo vodeća finansijska institucija u Srbiji i budemo prepoznati kao lider u inovacijama i u korisničkom iskustvu koje pružamo svojim klijentima.

OTP banka u Srbiji je deo OTP grupe koja uspešno posluje u 11 zemalja Centralne i Istočne Evrope i zapošljava 36.000 ljudi. Sedište OTP grupe nalazi se u Mađarskoj gde je 1949. osnovana OTP banka. Danas poslujemo u Mađarskoj, Sloveniji, Bugarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj, Srbiji, Ukrajini, Rusiji, Albaniji, Crnoj Gori i Moldaviji.

Početkom maja 2021. godine formirana je OTP Banka Srbija a.d. Novi sad uspešnom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke Srbija.

Naš tim broji preko 2500 zaposlenih i u našem sastavu nalaze se i OTP Leasing i OTP Osiguranje.

 

PROCES SELEKCIJE

Otvorene pozicije u našoj banci i pripadajućim entitetima možeš pronaći na našem sajtu, sajtovima za zapošljavanje, sajtovima studentskih organizacija i društvenim mrežama. Ukoliko nijedna od oglašenih pozicija nije po tvojoj meri, svoju biografiju nam možeš dostaviti u okviru Opšte prijave na našem sajtu i tako zvanično postati naš izvor talenata za neku od pozicija koje će se otvoriti u budućnosti. 

Naši HR eksperti će te kontaktirati u toku potrage za odgovarajućim kandidatima i tako ćeš ući u proces selekcije.

Prvi krug selekcije obično podrazumeva testiranje karakteristika ličnosti, različitih sposobnosti i/ili znanja, u zavisnosti od pozicije. Na e-mail ili putem sms-a dobićeš uputstvo i poziv za testiranje koje se obično vrši online. 

Ukoliko uspešno prođeš testiranje, naši HR eksperti će te pozvati kako bi zakazali intervju koji se odvija u prostorijama banke ili online. 

O ishodu selekcije, bilo pozitivnom ili negativnom, svi kandidati koji su bili testirani i/ili intervjuisani budu obavešteni. 

Ukoliko te ne odaberemo za neku poziciju, možeš ostati deo naše baze kandidata kako bismo te ponovo kontaktirali kada se otvori neka druga pozicija u budućnosti.

 

Srećno!

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikat “Employer partner” je garancija da poslodavac ulaže u dobrobit zaposlenih i obezbeđuje mogućnosti za ostvarivanje najboljih performansi.

Tech stack

.Net Core Android Angular ASP.NET AWS Azure BitBucket C# CheckPoint CISCO Commwault CSS Data Delivery DELL EMC Delphi DevOps DHCP DNS Docker GIT Hibernate HTML iOS Java JavaScript Jenkins jQuery Kubernetes Mobile MS AD MS Exchange MS SCOM MySQL Nagios Net Core Node.js NoSQL OpenShift Oracle PHP PL SQL Power BI PowerShell Ranorex React.js REST SCRUM SOAP SpiraTeam Spring SQL SQL Server SQL Server Analysis Services SQL Analysis Integration Services TypeScript Veritas EV Visio VMware Vue.js Wordpress

Beneficije

Timska druženja

Kroz različite inicijative i aktivnosti podstičemo integraciju svih članova tima. Imamo posebne relax oblasti u centralnim zgradama kako bismo omogućili druženje i bolji balans.

Nagrade, bonusi, pokloni

Pored sistema zarada predviđene su i posebne naknade, stimulacije i bonusi - varijabilna zarada za zaposlene u mreži ekspozitura, mogućnost godišnjeg bonusa za zaposlene u ostalim delovima banke. Vodimo računa da prepoznamo tvoj doprinos i nagradimo te na različite načine – kroz poklone, putovanja, prestižne konferencije, wellbeing program, itd.

Edukacija, profesionalni razvoj

Izuzetno nam je važno da kreiramo prilike za tebe da se razvijaš, ispoljiš svoju radoznalost i učiš ostvarujući svoj potencijal. Imaćeš priliku da, pored svakodnevnog učenja kroz iskustvo rada u banci, kroz različite razvojne programe u banci jačaš svoje kompetence i veštine.

Izgrađujemo kompetence budućnosti kao što su agilnost, rezilijentnost i digitalizacija, te smo u skladu sa tim kreirali različite razvojne programe koji koriste inovativne metode i alate. Omogućavamo ti učenje sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Pratimo tvoj karijerni put kao i strategiju banke i u skladu sa tim kreiramo različite razvojne programe koji će te podržati u tome.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Tvoje zdravlje i zdravlje tvoje porodice nam je od izuzetne važnosti i stoga banka nudi privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i posebne uslove za njihove bližnje.

Fleksibilno radno vreme

Banka ti omogućava fleksibilno radno vreme shodno organizaciji posla u tvom timu.

Zdravlje

• Pored privatnog zdravstvenog osiguranja banka će uplaćivati doprinos u tvoj lični fond dobrovoljnog penzionog osiguranja
• Recharge program fokusiran je na top performere i treba da im pomogne da unaprede svoj wellbeing na privatnom i poslovnom planu u cilju postizanja balansa i sveopšteg dobrostanja.

Dodatni slobodni dani

Kod nas svi imamo prava na bar 25 dana godišnjeg odmora.

Program mentorstva

Svi novi članovi tima u našoj banci u toku onboarding procesa dobijaju mentora i kroz jednostavnu platformu u prvim mesecima rada u banci imaju obezbeđenu neophodnu podršku za uvođenje u posao. Imamo i poseban razvojni mentorski i reverse mentorski program za talente i mlade potencijale.

Kompanijski popusti

Pored proizvoda i usluga banke osmišljenih za naše zaposlene, banka ti kroz svoju mrežu partnerstava nudi popuste na različite proizvode i usluge.

Rad na daljinu

Banka ti nudi mogućnost rada sa bilo kog mesta a sve u cilju bolje raspodele vremena i balansa privatnog i poslovnog života.

Naši ljudi

Jovana Debeljević

Software Developer Senior, Odeljenje za IT razvoj sistema za upravljanje rizicima i ERP sistema

Nebojša Gardić

Ekspert za podršku u radu sa aplikacijama, Jedinica za podršku u radu sa aplikacijama

Ivana Čučković

Ekspert za risk modeliranje, Odeljenje za risk modeliranje i analize

Senada Katanić

Ekspert za tehnologiju podataka, Odeljenje za tehnologiju rizika

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod