O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
3
Poslovi
OIP Robotics AD logo

OIP Robotics AD

1

Iskustva

1 100%

Menadžment kompanije

1

Beneficije

1

Balans karijera-privatni život

1

Timska atmosfera

1

Zadovoljstvo projektima

1

Mogućnost napredovanja

1
Intervju
17.11.2022

Junior QA

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se sastoji iz testiranja engleskog i nekog testa vezanog za samu struku. Posle toga vas zovu na online intervju ako prođete prvi deo naravno. Intervju se sastoji iz dela na engleskom i na srpskom. Ne daju nikakve konkretne informacije o bilo čemu, samo vas pitaju da li hoćete ili nećete da pristanete. Jako jadno za bilo koju kompaniju a posebno u IT svetu.
Korisno? 6

Odgovor kompanije

Poštovani, Žao nam je da čujemo da ste imali ne tako pozitivno iskustvo tokom našeg procesa selekcije. Želimo da vam se zahvalimo na podeljenom komentaru jer nam znači da čujemo iskustva kandidata kako bismo bolje razumeli vašu percepciju samog procesa i radili na tome da isti unapredimo u budućnosti. Takođe, želimo da naglasimo da tokom samih intervjua naš tim nije donosio odluke o ishodu tako da nismo mogli ni da zahtevamo od kandidata pristanak bilo kakve vrste. Hvala vam još jednom i želimo vam puno sreće u potrazi za poslom!
Korisno? 3
Iskustvo
17.11.2022
1

Junior QA

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Nema

Zamerke

U samom procesu selekcije posle prvog testiranja dobijam mail da sam prošao testiranje i poziv na intervju koji je protekao u prijatnoj atmosferi i po rečima HR prošao sam i tu fazu. Međutim kada sam ih pitao za uslove posla, platu i ostale stvari iz oglasa nisu želeli da mi daju konkretan odgovor već su me samo pitali da li pristajem. Ne mogu da pristanem na nešto što nije definisano. Posle par dana dobijam mail da ipak nisam prošao. Sve jasno. Za sve juniore, bežite od ovakvih firmi, pročitao sam dosta loših stvari o njima na netu i uverio se kako pokušavaju da vas namame da radite za džabe.

Korisno? 3

Odgovor kompanije

Poštovani, Drago nam je nam je da je razgovor za vas bio prijatno iskusvo ali nam je takođe žao zbog očiglednog nesporazuma. Želimo da vam se zahvalimo na podeljenom komentaru jer nam znači da čujemo iskustva kandidata kako bismo bolje razumeli vašu percepciju samog procesa i radili na tome da isti unapredimo u budućnosti. Takođe, želimo da naglasimo da tokom samih intervjua naš tim nije donosio odluke o ishodu tako da nismo mogli ni da zahtevamo od kandidata pristanak bilo kakve vrste a više infomacija o konkretnoj ponudi delimo sa kandidatima koji uspesno prodju proces selekcije. OIPR obezbeđuje kompenzaciju i tokom samog treninga tako da ne postoje očekivanja da naši budući zaposleni i u jednom trenutku rade bez da za to dobiju nadoknadu. Hvala vam još jednom i želimo vam puno sreće u potrazi za poslom!
Korisno? 0