Nortal d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Nortal d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Softver arhitekta


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost napredovanja, učenje od starijih kolega i rad u modernim tehnologijama (npr. Spring Cloud, Angular), odlična lokacija, fleksibilno radno vreme.
Zamerke kompaniji
Nema dovoljno parking mesta za sve (mada u tom slučaju plaćaju naknadu za javnu garažu u blizini).
Firma nije toliko poznata na našem tržištu (jer radi samo projekte u EU, Americi, Bliskom istoku, Africi, ali ne i u Srbiji).
preporučujem
utisak postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Nortal je međunarodna kompanija specijalizovana za konsalting i razvoj softvera u oblasti e-uprave, privrede i zdravstvenih sistema, pružajući podršku javnom i privatnom sektoru u postizanju dugoročnih strateških ciljeva i upravljanja. Njihov uspeh je izgrađen na višegodišnjem partnerstvu i isporuci visokokvalitetnih rešenja njihovim korisnicima u različitim industrijama širom Evrope, Bliskog istoka, Severne Amerike i Afrike.

Poseduju više od 20 godina iskustva u sprovođenju reformi u javnom i privatnom sektoru. Posluju u više od 20 zemalja i zapošljavaju preko 700 specijalista koji učestvuju u projektima koji imaju veliki uticaj širom sveta.

Njihova kancelarija kreira rešenja u saradnji sa vladama na Bliskom istoku i Africi. Među njihovim uspešnim projektima su: Portal vlade u Kataru, Poreski sistem u Omanu i Bocvani, Poslovni registar u Omanu I Sistem za izdavanje radnih dozvola u Omanu.

Projekti na kojima rade su izazovni, zahtevaju posvećenost i izuzetan timski rad. Razvojni timovi u Beogradu rade zajedno sa njihovim timovima konsultanata i analitičara kako bi pružali stručno poslovno znanje implementirano kroz softverska rešenja, koristeći savremene tehnologije i razvojne metodologije. Ono što nude je odlično okruženje za rad i iskustvo izgradnje vlastitih softverskih sistema u međunarodnim timovima vrhunskih stručnjaka. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NORTAL DOO
Adresa
Bulevar Oslobođenja 301, Beograd - Voždovac
Datum osnivanja
05.03.2007.
PIB
104943938
Matični broj
20276746
Poslovni naziv
NORTAL DOO BEOGRAD (VOŽDOVAC)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Neringa Narbutiene - Direktor
Marius Laurentiu Cimpoesu - Direktor
Marko Savić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija