Netlogic d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Netlogic je nastao 2009. godine u Beogradu sa ciljem da kompanijama u Srbiji pruži integrisani ICT servis, kao i napredne IP managed servise. Netlogic je fokusiran na zadovoljstvo korisnika i na isporuku najkvalitetnijih ICT servisa. Naša ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema Vašim potrebama.

Netlogic na tržištu uvodi nove tehnologije, rešenja za sve Vaše poslovne potrebe kroz veliki  izbor usluga i servisa i njihove sve veće efikasnosti po veoma povoljnim tarifama.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

System Administrator

Beograd  • Rok: 22.08.2019

Srednja stručna sprema. Minimum 1 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima. Poznavanje Windows domenskog okruženja... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PREDUZEĆE ZA INFORMATIČKI INŽINJERING I KONSALTING NETLOGIC DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Adresa
Milutina Milankovića 1, Beograd
Datum osnivanja
21.10.2009.
PIB
106330646
Matični broj
20579323
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Manojlović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija