Navipartner

Navipartner

(4)

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Kontakt

Adresa Titangade 16 DK-2200, Copenhagen, Denmark
Telefon +45 70 22 03 22
Zaposlenih 51-200
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Navipartner je danska IT kompanija, sa kancelarijama na 6 lokacija koje pokrivaju dansko tržište. Firma ima preko 90 zaposlenih u Danskoj, Norveškoj i na Mauricijusu. Pored toga sarađujemo sa nekoliko međunarednih kompanija u Danskoj i inostranstvu. Navipartner je specijalizovana kompanija za razvoj, isporuku i podršku rešenja za maloprodaju. Kompanija je potvrđeni Microsoft Dynamics NAV i Microsoft Gold Partner. 

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Navipartner

Ocena (1 utisak)

4

Beneficije

5

Napredovanje

5

Karijera / privatni život

4

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 03.08.2022
Preporučuje

BC developer

Opšti utisak 4
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Rad sa iskusnim kolegama i mogučnost učenja i napredovanja, veliki broj projekata, odlična timska atmosfera, razni benefiti kao što je privatno zdravstveno osiguranje, ručak na poslu, rad od kuće...

Zamerke

Veliki broj BC programera i jedan tim lider koji je ujedno i direktor firme, pa se teže prati razvoj zaposlenog.

0
Intervju · 26.05.2022.
Pozitivno iskustvo

Web consultant

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Intervju se sastojao iz dva dela, HR intervjua i tehničkog. Prvi intervju sam imao remote pošto mi je intervju držala HR manager iz Danske. Veoma prijatan i nesvakidašnji razgovor - prošli smo kroz pređašnje iskustvo, njihova i moja očekivanja i neke opšte vrednosti i stavove. Drugi intervju - tehnički je bio u kancelariji...

Pitanja sa intervjua
  • Prošli smo kroz neke od mojih ranijih projekata i implementacija na osnovu kojih sam dobijao pitanja - zašto je nešto urađeno na određeni način, koje su alternative, best practices i slično.
0
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu