O kompaniji
11
Iskustva
1
Plate
1
Poslovi
NLB DigIT DOO logo

NLB DigIT DOO

3.6

O nama

NLB DigIT DOO je novoosnovana IT kompanija koja pruža usluge razvoja I kasnijeg održavanja standardnih platformi u domenima digitalne, podatkovane i IT sigurnosne transformacije. NLB Grupa je vodeća regionalna grupacija u domenu pružanja finansijskih usluga I kao takva je prepoznala sve prednosti koje donosi standardizacija IT rešenja, pa je formiranje kompanije specijalizovane za ovu oblast bio prirodan korak. Naš tim trenutno čini 65 regionalnih stručnjaka u različitim IT domenima. Oblasti koje NLB DigIT pokriva su:

· Data Management

· Digital Banking Platform

· Cyber & Information Security

· Cloud and Hybrid Infrastructure

· Core Banking Systems

·  Enterprise Integrations

·  Business Process Automations

·  IT Audit, Steering & Governance

 Napredne tehnologije, izazovni I iznad svega interesantni projekti stvaraju osnovu da zaposlenima damo priliku za konstantno usavršavanje I profesionalni rast, u isto vreme obezbeđujući članicama NLB grupe brzu I kvalitetnu isporuku naprednih IT rešenja. Ovo se do sada pokazalo kao dobitna kombinacija I način da se zaista fokusiramo na najvredniji deo naše kompanije – zaposlene.

Iako smo registrovani u Srbiji, zapošljavamo I državljane iz drugih zemalja u regionu, tako da u ovom trenutku u timu imamo kolege iz Makedonije, Crne Gore, Bosne I Hercegovine.

Radujemo se proširenju našeg tima i želji da zajedno napredujemo i ostvarujemo zajedničke ciljeve. Ukoliko želiš da postaneš deo tima NLB DigIT-a, možeš nam poslati svoj CV na e – mail HR_DigIT@nlbdigit.rs.

 

Tech stack

Java Angular Android Data iOS Delivery Python SQL

Naši ljudi

Vladimir Rupar

Managing Director

Igor Marinković

Digital Delivery Manager

Sanja Martin

Strategic Delivery Manager

Nebojša Varoščić

Group IT Security Director

Nikola Lekić

Data Engineer Manager

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 165 V, 11070 Novi Beograd
066/865-92-23