O kompaniji
8
Iskustva
9
Plate
3
Poslovi
NIS - Naftna Industrija Srbije logo

NIS - Naftna Industrija Srbije

3 >1000

O nama

Naša kompanija, jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji, pruža izvanredne mogućnosti za IT profesionalce. Naš tim od preko 11.000 talentovanih i stručnih pojedinaca predstavlja snagu koja pokreće naše poslovanje. Kao stabilna kompanija sa dugogodišnjom tradicijom, otvoreni smo za inovacije i energiju koju donosi svaki pojedinac.

U naftnom sektoru, inovacije su ključne tokom celokupnog procesa – od istraživanja nafte i gasa kao početnog koraka, preko procesa prerade, pa sve do benzinskih stanica i usluga za krajnje korisnike. U skladu sa tim, u NIS-u već godinama traje proces digitalizacije u svim segmentima biznisa i na svim nivoima kompanije. Prepoznali smo važnost tehnološkog napretka i koristimo inovativna IT rešenja kako bismo unapredili naše poslovanje, ispunili zahteve moderne naftne industrije i poboljšali komunikaciju sa saradnicima i potrošačima.

U našem timu IT stručnjaka očekuju vas izazovi, mogućnosti za profesionalni razvoj i fleksibilni uslovi rada. Našim zaposlenima pružamo mogućnost kontinuiranog usavršavanja i omogućavamo im da budu deo digitalizacije u energetskoj industriji, rade sa najnovijim tehnologijama, uključe se u inovativne projekte i ostvare svoj puni potencijal.

Pošaljite nam svoju prijavu i postanite deo tima koji uvodi inovacije u naftnu industriju. Pridružite nam se i oblikujte budućnost naše kompanije i energetske industrije.

Tech stack

C# .NET C++ Java Node.js HTML CSS Angular Microsoft SQL Server Oracle PHP Python Jira DevOps RPA Azure

Naši ljudi

Filip Križan

Arhitekta za IT rešenja

Tanja Micić Ponjiger

Glavni specijalista za istraživanje i razvoj

Bojan Dimitrijević

Menadžer strategije digitalne transformacije

Una Teofilovski

Rukovodilac Službe za IT servise

Dimitrije Čabarkapa

RPA Praktikant

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad
Milentija Popovića 1, 11000 Beograd