O kompaniji
3
Iskustva
5
Plate
Poslovi
NIRI 4NL d.o.o. logo

NIRI 4NL d.o.o.

3.5

Iskustva

3.5 100%

Menadžment kompanije

3

Beneficije

4.5

Balans karijera-privatni život

3

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

3.5

Mogućnost napredovanja

3.5
Iskustvo
04.04.2023
2

Software Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Odlične kolege, stručni i voljni da pomognu. Izuzetno radni ljudi koji se trude da održe zdravu atmosferu.

Zamerke

Menadžment se ne sastavlja, biznis se vodi po principu drugarstva. Za zaposlene ne mare, sve što im se kaže na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Direktor priča negativne stvari o drugim zaposlenima u razgovorima 1 na 1. Ukoliko se požalite na nešto možete očekivati "misliš da je drugde bolje?" ili "Pa eto ja sam takav" odgovore. HR je nekompetentan sa neprofesionalnim humorom. Može vam se desiti da ostanete bez nekih benefita ako promenite klijenta. Pri tom ne dobijate druge benefite ili povećanje plate, već ponižavajuće loše izgovore.

Korisno? 6

Odgovor kompanije

Poštovana bivša koleginice ili kolega, Drago mi je što ste u NIRI kolegama prepoznali stručnost, posvećenost i drugarstvo. To su vrednosti sa kojima NIRI u IT-u uspešno posluje već 17 godina. Neprestano unapređujemo profesionalizam ali i brižljivo čuvamo naš drugarski identitet. Žao mi je što ste iz NIRI-ja poneli i loše utiske o stvarima koje su i nama veoma važne. Vaš komentar, i pored negativnog tona, ukazao nam je na prostor za unapređenje. Postojeće kanale za internu komunikaciju (otvorena vrata, anonimni dopis, sastanke preduzeća, 360° razgovore, NIRI info e-mail-ove) ćemo upotrebiti da još jasnije saopštavamo kolegama koji je status unapređenja na kojima radimo. U vezi benefita: paket benefita koje NIRI radnici imaju jednak je za sve i konkurentan je u našem okruženju. Mala razlika može da postoji jedino u stepenu fleksibilnosti u organizovanju radnog vremena - i to isključivo zavisi od potreba aktivnog projekta. Svako dobro, Marko Smiljanić
Korisno? 0
Iskustvo
28.03.2023
5 Preporučuje

Java Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Odlično radno okruženje, vlasnik jako pravičan i od reči. Svaki dogovor se poštuje. Radnici su stručni i ozbiljni, i svi uglavnom ostaju u firmi na duži period.

Zamerke

Nemam zamerki.

Tehnologije

Spring Java Docker Jenkins PostgreSQL Couchbase
Korisno? 2

Odgovor kompanije

Poštovana koleginice ili kolega, Hvala Vam na lepim rečima. Vaš komentar je nagrada svima nama u NIRI-ju za posvećenost kvalitetnom obavljanju posla, zajedničkom rastu, profesionalnom sazrevanju i kulturi poštovanja i drugarstva. Živeli, Marko.
Korisno? 0
Intervju
15.12.2022
Pozitivno iskustvo

C++ software developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju težak

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Najpre se analizira karijerni put uz osvrt na najbitnije momente i dostignuca u prethodnim kompanijama i projektima. Nakon toga slede pitanja kojima se evaluira karakter kandidata u poslovnom okruzenju i njegove ambicije: odnos sa kolegama, konfliktne situacije i resavanje istih, licne slabosti i vrline, razlozi promene kompanije itd. U trecem segmentu je fokus na predstavljanje kompanije, njene kulture i organizacione seme, kao i pozicije za koju je kandidat aplicirao. Zakljucak sa HR intervjua je da se dosta paznje posvecuje osobenostima kandidata i njegovim soft-skill-ovima jer je kompaniji dosta bitno da je osoba koja aplicira neko ko se lako moze uklopiti za kolegama iz tima. Tehnicki intervju je odrzan u prostorijama kompanije uz prisustvo 3 inzenjera. Na kraju je detaljno pretstavljena pozicija i projekti iz tehnicke perspektive, uz neke detalje o nacinu organizacije timova. Sledi ispod opis pitanja koja sam dobio:

Pitanja sa intervjua

  • teorijska pitanja iz oblasti sistemskog i real-time programiranja
  • operativni sistemi
  • programski jeziki i konkurentno programiranje
  • par jednostavnijih zadataka u C ili C++ programskom jeziku
Korisno? 1