MikroElektronika d.o.o.

MikroElektronika d.o.o.

(2)

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1550

Project Manager 1 plata

MIN
1550
PROSEK
1550
MEDIJANA
1550
MAX
1550

Prosečna neto plata

767

Software Engineer 3 plate

MIN
500
PROSEK
767
MEDIJANA
600
MAX
1200

Kontakt

Adresa Batajnički drum 23, Beograd
Telefon 011/7857600
PIB 105917343
MB 20490918
Zaposlenih 51-100
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

MikroElektronika proizvodi softver i hardver za hobiste, inženjere, studente i profesore koji se bave razvojem uređaja zasnovanih na mikrokontrolerima. Bilo da su to "uradi sam" vikend poduhvati, izumi Kikstarter preduzetnika, ili projekti velikih svetskih kompanija i fakulteta, cilj je isti: da pojednostave elektroniku i omoguće korisnicima da ostvare svoje ciljeve uz minimum utrošenog vremena i energije. Nude kompletna razvojna rešenja za ARM, PIC, AVR, FT90x i 8051 mikrokontrolerske arhitekture; sarađuju sa najvećim imenima iz industrije, kao što su Microchip (kojima su authorized design partner and premier third party partner) kao i Texas Instruments, Microchip, STmicroelectronics (official consultant and third party partner). Brzo rastu, imaju još veće planove i ambicije, i uvek traže nova pojačanja za tim.

Raditi u MikroElektronici nosi sa sobom mnogo uzbuđenja i zanimljivosti. Bićete u prilici da se upoznate sa najnovijom tehnologijama u oblasti embedded sveta. Imaćete prilike da komunicirate sa mnogim inženjerima iz velikih svetskih kompanija, poput Microchipa, Texas Instrumentsa, Atmela, Telita i drugih. Neki od vas će biti na velikim međunarodnim sajmovima u Nirnbergu, Minhenu i Arizoni i imaćete šansu da često putujete. Neki će prisustvovati kreativnim sastancima na kojima određuju put razvoja novih proizvoda i imaćete priliku da se iskažete u mnogim veštinama. Svaka dobra ideja će biti saslušana. Imaćete pristup našim proizvodima i moći ćete da pravite razne zanimljive primere i uređaje koje ste oduvek želeli.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MikroElektronika d.o.o.

Ocena (3 utiska)

2

Beneficije

1.3

Napredovanje

2

Karijera / privatni život

1

Preporuka

33.34%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 14.01.2021
Preporučuje

Software Developer

Opšti utisak 4
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a 2-4 godine
Pozitivno

Jako stabilna (domaća) kompanija. Odlična za početnike pre svega. Ima iskusnih developera koji su odlični uzori. Takodje, vlasnik i direktor kompanije je veliki vizionar i energičan čovek od koga se može mnogo naučiti.

Zamerke

Preterani pritisak na zaposlene. Može i bez toga da se radi. Dosta se radi prekovremeno, a prekovremeni rad nije plaćen. Loš srednji menadžment. Privatni život trpi. Male plate.

1
Iskustvo · 10.02.2022
Ne preporučuje

Embedded Software Engineer Intern

Opšti utisak 1
Prethodno na praksi Manje od jedne godine
Pozitivno

Dobra besplatna kafa u menzi.

Zamerke

Odnos nadredjenih prema podredjenima je uzasan. Praktikantima je zabranjeno da ulaze u kuhinju i tamo borave za vreme pauze za rucak od sat vremena. Lokacija uzasna. Radno vreme je fiksno. Plate su male.

1
Iskustvo · 10.02.2022
Ne preporučuje

Embedded software developer

Opšti utisak 1
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Nema.

Zamerke

Plate su ispod proseka u industriji. Nepotizam je vrlo izrazen i moze se napredovati iskljucivo preko veze. Rad se ne uvazava i zasluge nadredjeni pripisuju sebi. Drago mi je da sam otisao odatle.

1
Arhiva | Iskustvo · 18.02.2020
Ne preporučuje

Junior Programmer

Opšti utisak 1
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Veoma dobra za pocetnike bez ikakvog iskustva.

Zamerke

Moto kompanije "ako zelis napredovati moras se odreci privatnog zivota".

9
Arhiva | Iskustvo · 18.12.2019
Preporučuje

Junior Embedded Software Developer - intern

Opšti utisak 3
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno na praksi Manje od jedne godine
Pozitivno

Moderno opremljen prostor, uredno i čisto, žurke svake nedelje, stoni fudbal, teretana, teren za basket, dobra kafa, čajevi, sokovi, putovanja sa timom...

Zamerke

Direktor je dobar čovek, hoće da pomogne svojim radnicima čak i privatno šta god da treba, ali ne deli obećane bonuse za projekte i slabo povećava plate. Početne plate za inženjere su sramotnih 400-500e. Ta početna plata vas prati godinu dana i više, ako vas menadžer ne predloži povišicu za vas, što se opet vrlo retko dešava.

10

Podaci

Naziv MIKROELEKTRONIKA
Poslovni naziv MIKROELEKTRONIKA DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije 2620 - Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Batajnički drum 23, Beograd
Datum osnivanja 9.1.2009
PIB 105917343
MB 20490918
Zakonski zastupnici
Nebojša Matić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre