Kontakt

Adresa Klostertorvet 6 8000 Aarhus C Danska
Telefon +45 7734 2121
Zaposlenih 2-10
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Njihova misija je jednostavna i jasna. Žele da prerade nabavke i B2B plaćanja - i zaista učine da to funkcioniše.

Uvođenjem pametnijeg softvera pomažu stručnjacima za nabavku i finansije da režu rep kod nabavke sa dugim repom. I zauzvrat, smanjite troškove koji slede tradicionalnom indirektnom potrošnjom.

Mazepay je zasnovan na uverenju da se način na koji velika preduzeća pristupaju indirektnim nabavkama može znatno poboljšati. Cilj im je da pomognu kompanijama u izgradnji održivog poslovanja, gde se nabavka smatra poboljšanjem poslovanja koje pokreće efikasnost, olakšava rast i osigurava finansijsku stabilnost.

Mazepay je predstavljen na tržištu zajedno sa vodećim evropskim bankama i Mastercardom. Donose inovativnu tehnologiju koja omogućava bešavna B2B plaćanja za indirektnu kupovinu i za kupce i za dobavljače.


Mazepay A / S je fintech početnik koji su u avgustu 2018. godine osnovali iskusni profesionalci iz finansijskih usluga i tehnološke industrije. Sedište Mazepay-a je u Aarhusu u Danskoj, a kancelarije u Kopenhagenu u Danskoj i Novom Sadu u Srbiji.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Mazepay

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 15.01.2021.
Pozitivno iskustvo

Rails Developer

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Pozvan sam na razgovor u kancelariji ( Koja je jako dobro opremljena I divna ). Imao jako prijatan razgovor sa gospodinom koji me je pozvao na razgovor, pokazao mi je okolinu I ispricao kakva su ocekivanja, odgovornosti i mesto gde bih radio. Nakon toga sam dobio zadatak u RoR-u da napravim shopping platform aplikaciju....

Pitanja sa intervjua
  • Ruby on Rails shopping platform project
0

Oglasi za posao (2)

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu