O kompaniji
18
Iskustva
6
Plate
Poslovi
Mad Head Games logo

Mad Head Games

4.8

Iskustva

4.8 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

4.5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

5
Intervju
16.02.2023
Pozitivno iskustvo

IT Project Manager

Bez ponude za posao

Intervju težak

Online intervju

Trajalo je 8 nedelja

Kako je izgledao proces

Proces se sadrzao iz: 1. HR intervju 2. Zadatak strucni (7 dana za rad) 3. Strucni intervju Imajuci u vidu da nema precise koraka, skoro 2 meseca cekanja za finalni feedback je jako puno. Istina, bili su praznici pa se usled toga oduzilo. Van toga, utisci sa intervjua i zadatka su jako pozitivni, prijatni HR, prijatne kolege, zadovoljan sam bio kroz proces.
Korisno? 0
Iskustvo
26.01.2023
4 Preporučuje

Game Developer

Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Rad u Mad Head Games-u je jedno od najboljih iskustava u mom životu. Timska atmosfera je prijateljska i dobrodošla, i svi su veoma motivisani da naprave sjajne igrice. Naučio sam mnogo od kolega, u smislu razvoja igre i opštih životnih iskustava. Stil menadžmenta je vrlo praktičan, daje ti dosta prilika da odrasteš profesionalno. Sve u svemu, veoma sam zadovoljan svojim iskustvom ovde.

Zamerke

Rad u Mad Head Games-u je bilo veliko iskustvo, međutim, bilo je nekih aspekata u kojima nisam uživao. Radna snaga i dugi sati su bili prilično zahtevni i često su me ostavljali da se osećam preopterećenim. Tim menadžera je takođe mogao da bude prekritičan ponekad, što je otežavalo dobijanje povratnih informacija koje su bile od pomoći.

Tehnologije

C++
Korisno? 1
Intervju
10.01.2023
Pozitivno iskustvo

Level Designer

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces selekcije traje nesto duze. Komunikacija tokom nje je bila izvanredna i svi dogovoreni rokovi za odgovore su bili ispostovani. Razgovori su bili informativni i protekli su u prijatnoj i opustenoj atmosferi. Imao sam priliku da pitam sve sto me je zanimalo. Veoma profesionalno.
Korisno? 1
Iskustvo
15.08.2022
5 Preporučuje

UI/UX Design

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Proces selekcije je prijatan i sproveden od strane stručnih ljudi. Sve pohvale za HR i kolege sa tehničkog intervjua. Tehnički deo se svodi na odbranu prethodno dobijenog zadatka koji nije bio težak. Kroz priču kolege proveravaju znanje i način na koji je zadatak urađen.Proces je trajao oko 2 nedelje. Opšti utisak-prezadovoljan!

Zamerke

Zamerke ne postoje.

Korisno? 2
Intervju
02.06.2022
Pozitivno iskustvo

Sound Designer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Posle slanje portfolija i CV-a na konkurs, slede etapa razgovora sa HR-om, zatim razgovor sa audio leadom koji zadaje test kog je potrebno završiti za 10 dana. Posle završetka testa ide još jedan razgovor sa ledom gde se isti komentariše uz pitanja o načinu rada. Nakon toga sledi ponuda.

Pitanja sa intervjua

  • Nije bilo tehničkog intervjua.
Korisno? 1