O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
MINEWEB STUDIO DOO logo

MINEWEB STUDIO DOO

Oceni kompaniju

O nama

MINEWEB STUDIO je inovativna digitalna agencija iz Beograda, specijalizovana za web dizajn i izradu sajtova na WordPress platformi. Sa više od 7 godina iskustva, naš tim je posvećen pružanju personalizovanih i profesionalnih rešenja za preduzetnike, startupe, mala, srednja i velika preduzeća. Naša misija je da oslobodimo potencijal kroz autentičnost, inspiraciju i posvećenost, dok naša vizija teži promeni svrhe agencije, razumevajući duboku vezu između unutrašnje kulture i eksternih zajednica.


MINEWEB STUDIO ne pridaje značaj tradicionalnom modelu marketinških agencija. Umesto toga, gradimo sopstveni model poslovanja, fokusirajući se na dubok kulturni uticaj i izgradnju brendova. Naša kultura je temelj našeg uspeha, gde verujemo u transparentnost, ranjivost i moć timskog rada.


Kako se svet menja, tako se i mi menjamo sa njim. Naša vizija, misija i kultura su odraz naše posvećenosti klijentima i njihovom uspehu. Ako ste strastveni, inovativni i spremni da se pridružite timu koji teži izvrsnosti, MINEWEB STUDIO je pravo mesto za vas.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Kompanija MINEWEB STUDIO DOO nema sadržaj za sekciju kontakt.