MDS Informatički Inženjering d.o.o.

MDS Informatički Inženjering d.o.o.

0

Kontakt

Adresa Milutina Milankovića 7D, 11070 Beograd, Srbija
E-mail mds@mds.rs
PIB 103312371
MB 17541447
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Milutina Milankovića 7D, 11070 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija MDS Informatički inženjering pionir je u kreiranju i  razvoju IT tržišta na prostorima ex Jugoslavije. Proces planiranja i realizacije projekata ogleda se kroz projektovanje, isporuku opreme, implementaciju rešenja, obuku i 24 časovnu podršku.

Poslovanje dugo 45 godina, kao i kontinuirano napredovanje, čine od MDSa prepoznatljiv domaći brend sa vizijom unapređenja nivoa usluga svojim klijentima.

Kompanija predstavlja tim visoko motivisanih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Znanje, iskustvo i sertifikati  inženjera su ono što MDS izdvaja od ostalih kompanija u ovoj delatnosti.

Godinama unazad, MDS uspešno posluje i ostvaruje svoje ciljeve koji se tiču zadovoljenja potreba krajnjih korisnika i uspostavljanja međusobnih partnerskih odnosa. Sedište je u Beogradu, Republika Srbija.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MDS Informatički Inženjering d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 20.11.2021.

DevOps Junior

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Jedan deo razgovora obavljen je razmenom elektronskim poruka. U međuvremenu sam pozvan na prvi krug razgovora za posao na radnoj poziciji "DevOps Junior" inženjer. HR menadžer mi je poslao dva termina tokom sledeće nedelje u nizu iako me prethodno nije pitao da li sam u mogućnosti da obavim razgovor. Jasno sam naglasio da sam na odmoru tokom te nedelje i da bi mi značilo da razgovor bude obavljen online kada se vratim s obzirom da sam istovremeno zaposlen (i aktivno tražim posao) pa ne mogu doći rano ujutru. Ni pet ni šest, stiže mi follow-up mejl u kome je HR poželeo "puno uspeha u daljoj karijeri i da malo poradim na svojoj poslovnoj korespodenciji kako bih zaista imao uspeha". Pitam se, ko kome treba ovde i da li neki ljudi uopšte imaju razumevanja prema prema vremenu svojih kandidata? Svakako, stvorio se jedan jako ružan utisak o ovoj firmi, a pogotovo zbog nesavesnog ophođenja HR-a prema kandidatima. Ne bih ponovo aplicirao na ovom mestu i bolje je što su se neke stvari odmah razotkrile.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

0

Ove informacije su mi korisne

Podaci

Naziv MDS INFORMATIČKI INŽENJERING
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO MDS INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Milutina Milankovića 7D
Datum osnivanja 26.01.2004.
PIB 103312371
MB 17541447
Zakonski zastupnici
Miroljub Jovović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu