MDS Informatički Inženjering d.o.o.

MDS Informatički Inženjering d.o.o.

Kontakt

Adresa Milutina Milankovića 7D, 11070 Beograd, Srbija
E-mail mds@mds.rs
PIB 103312371
MB 17541447
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Milutina Milankovića 7D, 11070 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija MDS Informatički inženjering pionir je u kreiranju i  razvoju IT tržišta na prostorima ex Jugoslavije. Proces planiranja i realizacije projekata ogleda se kroz projektovanje, isporuku opreme, implementaciju rešenja, obuku i 24 časovnu podršku.

Poslovanje dugo 45 godina, kao i kontinuirano napredovanje, čine od MDSa prepoznatljiv domaći brend sa vizijom unapređenja nivoa usluga svojim klijentima.

Kompanija predstavlja tim visoko motivisanih i iskusnih profesionalaca, koji se trude da svojim klijentima pruže adekvatna rešenja i usluge iz različitih oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Znanje, iskustvo i sertifikati  inženjera su ono što MDS izdvaja od ostalih kompanija u ovoj delatnosti.

Godinama unazad, MDS uspešno posluje i ostvaruje svoje ciljeve koji se tiču zadovoljenja potreba krajnjih korisnika i uspostavljanja međusobnih partnerskih odnosa. Sedište je u Beogradu, Republika Srbija.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MDS Informatički Inženjering d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 20.11.2021.
Negativno iskustvo

DevOps Junior

Bez ponude za posao

Intervju lak

Kako je izgledao proces

Jedan deo razgovora obavljen je razmenom elektronskim poruka. U međuvremenu sam pozvan na prvi krug razgovora za posao na radnoj poziciji "DevOps Junior" inženjer. HR menadžer mi je poslao dva termina tokom sledeće nedelje u nizu iako me prethodno nije pitao da li sam u mogućnosti da obavim razgovor. Jasno sam naglasio...

0

Podaci

Naziv MDS INFORMATIČKI INŽENJERING
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO MDS INFORMATIČKI INŽENJERING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Milutina Milankovića 7D
Datum osnivanja 26.01.2004.
PIB 103312371
MB 17541447
Zakonski zastupnici
Miroljub Jovović - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu