LotusFlare

LotusFlare

(4)

Kontakt

Adresa Sunnyvale, Kalifornija, Sjedinjene Američke Države
PIB 109634593
MB 21214680
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Starine Novaka 23, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Naši osnivači su zajedno predvodili Facebook Growth tim koji je pomogao kompaniji da premaši broj od bilion korisnika na mobilnoj aplikaciji. Svoje znanje i ekspertizu u Growth-u, LotusFlare donosi kompanijama iz sveta telekomunikacija, finansija, medija i tehnologije. Naša misija je da pomognemo ovim kompanijama da izgrade sjajno digitalno iskustvo, povećaju angažovanost korisnika na portalima i da poboljšaju retenciju i monetizaciju putem svojih aplikacija i website-ova.  

Naša ponuda obuhvata:

Growth Platformu - sveobuhvatno rešenje koje omogućava svakom brendu da svojim korisnicima pruži personalizovano iskustvo na aplikaciji, onda kada je to potrebno. Našu Platformu sačinjavaju modularni Growth proizvodi i servisi koji se lako mogu integrisati sa postojećim aplikacijama i website-ovima. Ova platforma pomaže našim klijentima da imaju angažovane i verne korisnike kroz kontektstualne notifikacije, nagrade i preporuke.

Digital Network Operator™ (DNO™) - rešenje “telco u aplikaciji” koje omogućava operaterima da lansiraju sasvim novi brend sa minimalnim CapEx-om koji eliminiše potrebu za poslovnicama, a pritom se brzo razvija i u kratkom roku je spreman za plasiranje na tržište. Sjajna stvar u vezi ove aplikacije je što omogućava da sva komunikacija između operatera i korisnika bude 100% digitalna, bez potrebe da korisnik odlazi u poslovnicu ili da traži podršku pozivanjem call centra.

Među našim klijentima se nalaze neki od vodećih svetskih mobilnih brendova: Linkedin, Supercell, Skype, Verizon Wireless, Singtel, Capital One, Ooredoo and Telenor. Operateri koji sarađuju sa LotusFlare-om, su u proseku povećali ARPU za 22%, smanjili gubitak korisnika za 25% i potrebe za njihovim call centrima za 17%. 

Naše sedište i razvojni tehnološki centar se nalaze u Silicijumskoj dolini, a naše operacije su prisutne širom Azije i Evrope. LotusFlare podržavaju Macquarie Capital, Google Ventures, Compound, Kickstart, Sherpalo, SocialCapital i Silicon Valley Angels.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije LotusFlare

Ocena (1 utisak)

4

Beneficije

5

Napredovanje

4

Karijera / privatni život

5

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 14.08.2022
Preporučuje

Software developer

Opšti utisak 4
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Veoma izazovni i kompleksni projekti. Dobra finansijski uslovi koji ukljucuju i akcije kompanije. Nije za svakoga, jednostavno su visoka ocekivanja a samim tim se puno i nauci. Rad sa veoma kvalitetnim kolegama iz Silikonske Doline.

Zamerke

Rad sa kolegama koji su u drugim vremenskim zonama moze nekada biti malo naporan.

0
Intervju · 10.02.2022.
Negativno iskustvo

Frontend engineer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva tehnicka intervjua jedan za drugim u trajanju od po sat vremena. Prvi deo je gomila teorije kao da si na ispitu, s tim sto je ispitivac Ukrajinac sa veoma losim akcentom, medjutim to ne bi bio toliki problem da covek zna da postavi pitanje. Pitanja su veoma neodredjena i na njih se moze odgovoriti na vise nacina, na...

1
Arhiva | Intervju · 09.12.2019.
Pozitivno iskustvo

Android Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Postoji 4 kruga selekcija. Prvi je zadatak ili dva koji se rade od kuće. Drugi je sastanak sa HR. Treći je tehnički intervju i na kraju je sastanak sa tim liderom.

Pitanja sa intervjua
  • Problem solving i tehnička pitanja vezana za jezik i platformu za koju se prijavljujete.
12
Arhiva | Intervju · 26.02.2019.
Pozitivno iskustvo

Front-end Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Pozvali su me na intervju tek posle dva meseca od konkursa. Prvi deo je sa devojkama iz HR-a, standardna pitanja, devojke su vrlo prijatne. Zatim kratko razgovor na engleskom i uvid o radu u kompaniji. Potom razgovor sa jednim od developera o tehničkom znanju. Bila su razna tehnička pitanja i na kraju par algoritamskih...

41

Podaci

Naziv LOTUS FLARE
Poslovni naziv LOTUS FLARE d.o.o. Beograd-Palilula
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Starine Novaka 23, Beograd - Palilula
Datum osnivanja 27.7.2016
PIB 109634593
MB 21214680
Zakonski zastupnici
Slavko Fodor - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1500

Product Manager 1 plata

MIN
1500
PROSEK
1500
MEDIJANA
1500
MAX
1500

Prosečna neto plata

1700

Project Manager 1 plata

MIN
1700
PROSEK
1700
MEDIJANA
1700
MAX
1700

Prosečna neto plata

1850

Software Engineer 4 plate

MIN
1500
PROSEK
1850
MEDIJANA
1800
MAX
2300