Link Group d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Link Group d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

System administrator


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Puno mladih ambicioznih ljudi. Dobra prilika za razmenu znanja i iskustava. Velika domaća kompanija.
Zamerke kompaniji
Uštogljeni principi i pravila. Uvođenje strahopoštovanja u liniji hijerarhije. Slab/kasni odziv na zamerke i primedbe zaposlenih.
preporučujem
utisak postavljen: 19.10.2020.

E - learning coordinator (profesor informatike)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 10 nedelja
Kako je izgledao proces
Tri kruga u trajanju dva i po meseca. Prvi krug sa direktorom ustanove i project managerom, regularna pitanja o prethodnom iskustvu i projektu za koji sam se prijavila. Prijatan intervju. Drugi krug sa direktorom kompanije i glavnim menadžerom: pitanja o prethodnom iskustvu, oćekivanoj plati, o ocenama sa fakulteta koji sam zavrsila 2014. i o mom diplomskom radu. (Predložila sam da donesem indeks, jer se zaista ne sećam svojih ocena sa fakulteta koji sam završila odavno!!) VRLO NEPRIJATAN INTERVJU. Treći intervju je takođe bio sa njima i radio se o plati. Dogovoren iznos se znatno smanjio. SRAMOTA.

utisak sa intervjua postavljen: 18.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

LINK group je multinacionalna kompanija koja se već više od 15 godina bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju podizanja nivoa obrazovanja u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja i pomažući ljudima da postanu uspešniji. 

Kompanija uspešno posluje lokalno na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Ukrajne, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta. 

U okviru LINK group obrazovnog sistema u Srbiji posluju četiri osnovne obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji posluju LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru, a centar poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu. Odnedavno, kompanija je svoje poslovne aktivnosti započela i u Ukrajini. 

Partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama i sertifikacije najuglednijih obrazovnih institucija kao što su Cambridge International Examinations, Microsoft, Apple, Zend, Adobe, VUE, Prometric, kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, na najbolji način potvrđuju kvalitet kompanije i usluga svih njenih organizacionih jedinica.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LINK GROUP
Adresa
Cara Dušana 34
Datum osnivanja
27.11.1992.
PIB
100096157
Matični broj
06305563
Poslovni naziv
LINK group DOO, BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
8559 Ostalo obrazovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Biljana Tadić-Kuleto - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Web Designer

1 plata
408 EUR / mesečno
408 408
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija