O kompaniji
10
Iskustva
8
Plate
Poslovi
Link Group d.o.o. logo

Link Group d.o.o.

1.8

O nama

 

„Najbolji način da savladate novi programski jezik jeste da programirate u njemu.”

Tako je govorio Denis Riči, čuveni naučnik na polju informatičkih tehnologija i stvaralac programskog jezika C.

„Najbolji način da promenimo svet jeste da promenimo obrazovanje.”

Tako, inspirisani Ričijem, govorimo mi.

OVO SMO MI

LINKgroup je multinacionalna kompanija koja se skoro 25 godina bavi edukacijom u oblasti IT-ja i savremenog poslovanja.

Odlučni smo da globalno podignemo kvalitet obrazovanja i još odlučniji da vidimo rezultate ovog poduhvata – ostvarene eksperte koji grade uspešne karijere.

Do sada smo svoju misiju uspešno ostvarivali. Stečeno znanje, diplome i sertifikati sa institucija LINKgroupa pomogli su mnogima da pronađu odlične, visokoplaćene poslove u zemlji i inostranstvu ili da stečena znanja i veštine iskoriste za pokretanje sopstvenih biznisa.

Iako su uspesi naših učenika i polaznika širom sveta najbolji pokazatelj našeg uspeha, moramo da pomenemo i partnerstva s vodećim svetskim korporacijama i sertifikacije najuglednijih obrazovnih institucija kao što su Cambridge International Examinations, Microsoft, Apple, Zend, Adobe, VUE, Prometric i mnogi drugi.

Sve ovo predstavlja samo dodatnu potvrdu visokih standarda koje ispunjavamo i pružamo svojim učenicima.

Misija LINKgroupa ne staje na granicama Srbije, kao ni na IT-ju.

Kompanija svoja predstavništva ima i u Americi, Bosni i Hercegovini, Rumuniji i Ukrajini, a putem inovativne Distance Learning platforme nastavu pohađaju ljudi iz više od 120 zemalja sveta.

U sastavu LINKgroupa nalazi se još 15 formalnih i neformalnih školskih ustanova i instituta: : ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, CompanyAcademy, Savremena osnovna škola, Savremena gimnazija, International School, Allison Academy, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti – FSU, ITAcademy JUNIOR, OKschool, Institut za moderno obrazovanje i Muzički institut, kao i više od 30 edukativnih servisa.

A KO SI TI?

LINKgroup je kompanija koja konstantno raste, te smo neprekidno u potrazi za novim kvalitetnim ljudima koji će nam se pridružiti na putu promene edukacije nabolje i kreiranja Obrazovanja 4.0. Možda baš tebe tražimo.

Zato je sada red da se ti nama predstaviš.

Pošalji nam svoj CV i motivaciono pismo. Neka to bude tvoj prvi korak ka programiranju najmodernijeg obrazovanja!

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt