Lilly 021 d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Lilly 021 d.o.o.

Internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Sama selekcija je bila jako brza, mozda malo i previse. Od dana kada sam poslao, sutra dan sam kontaktiran da mi je zakazan interviju za sutra, naravno da sam bio pitan da li mi odgovra. Odgovorio sam potvrdno. Prvi utisak je bio super, skroz opusten HR. Popricao sam sa njim dok smo cekali vlasnika. Kada je interviju krenuo dobio sam mozda najgore pitanje koje je mogao HR da mi postavi. Na svom CV sam postavio portfolio sa linkovima sajtova kojih sam do sada napravio. HR me je pitao tehnicko pitanje vezano za development. Ostao sam u nevidjenom cudu, postavljeno pitanje je bilo toliko glupo da sam zeleo istog trenutka da napustim prostoriju. Nakon predstavljanja sam dobijao pitanja iz React.JS-a, na sta me je pitao vlasnik hooks u Reactu, kada sam mu odgovorio na pitanje. Dodao je da bi on zadavio tog lika koji je napravio te hooks, jer misli da je to nesto najgore. Stvarno nisam znao sta da odgovorim na ovo. S tim sto me je gledao sve vreme smrknutog pogleda kao da bi me istog trenutka prebio. Ostatak pitanja su bila vezana za SQL, HTTP, PHP, Laravel. Dok je trajao interviju iza su dosli radnici da slusaju, sto je dodatno stvaralo neprijatnu sitaciju. Verovatno najgori interviju koji sam ikada imao, dok sam ovo pisao nisam dobio nikakav odgovor, iako je proslo samo par dana od samog interviju, rekli su da cu cekati do nedelju dana. U svakom slucaju ne bih zeleo obavljati nikakvu praksu u ovoj firmi. Preporucujem za siroko obilazanje.

utisak sa intervjua postavljen: 04.08.2020.

Junior Java Developer / internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Naizmenicno pitaju HR i developer. Klasicna HR pitanja koja mozete naci na prvom linku kada ukucate "HR questions", tipa gde se vidis za 5 godina i takve nebuloze cisto da izgovori nesto. HR je imala izuzetno neprijatan stav, sedela sa prekrstenim rukama (a trebalo bi da zna da kakvu poruku salje time, jer je "HR"). Developer prijatna osoba, nije postavljala teska pitanja, uglavnom OOP u Javi.

utisak sa intervjua postavljen: 07.04.2020.

Junior Java Developer / internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Brzo i ažurno odgovaraju na mail i dogovaraju intervju.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Lilly 021 je srpska softverska kompanija sa sedištem u Novom Sadu. Misija kompanije je da omogući razvoj biznisa svojih klijenata sa malim i atraktivnim softverskim rešenjima. Bez obzira na veličinu ili profil kompanije, potrudiće se da razumeju poslovanje klijenta i pruže efektivna rešenja - prilagođena kompanijskim potrebama. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LILLY 021
Adresa
Šafarikova 7, Novi Sad
Datum osnivanja
26.2.2018
PIB
110570869
Matični broj
21364096
Poslovni naziv
LILLY 021 DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Rukavina - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija