O kompaniji
9
Iskustva
5
Plate
1
Poslovi
LibraFire logo

LibraFire

5

O nama

Kompanija LibraFire svoje putovanje započinje 2015. godine u Novom Sadu. Na početku ih je bilo samo troje. Mali tim koji se vodio potrebom da obezbedi konačni proizvod i isporuči ga na vreme. Kako je njihov tim rastao, obostrano zadovoljstvo postaje ključni element u njihovom radu. Klijent je morao biti zadovoljan konačnim ishodom, a tim je morao biti zadovoljan obavljenim poslom. Ovako je nastao naziv kompanije LibraFire.

Prvi deo imena kompanije, Vaga, predstavlja ravnotežu koju žele ostvariti u odnosima sa klijentima, a drugi deo imena, Vatra, podrazumeva dinamiku koje članovi tima LibraFire koriste prilikom rada na projektima.

Odgovornost, tačnost, kvalitet i posvećenost su recept koji koriste u radu od samog početka i to je kamen temeljac uspeha. Uspostavili su snažan, strastveni i stabilan tim za Web Design i Web Development.

Tech stack

HTML CSS SCSS JavaScript TypeScript React Vue.js Node.js PHP Laravel WordPress Drupal Shopify React Native Adobe Figma SQL NoSQL GraphQL Python SCRUM Git

Beneficije

Radno okruženje

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđena oprema za rad

Program mentorstva

Fleksibilno radno vreme

Dodatni slobodni dani

Zdravlje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Timska druženja

Hrana i piće

Finansijske beneficije

Organizovan prevoz

Proces selekcije

Što se tiče procesa selekcije, u našoj firmi postoje tri kruga selekcije koje prolazimo sa svakim kandidatom, bilo da se prijavio za praksu ili posao u našoj firmi. 

 

Nakon svakog kruga u roku od nekoliko dana obaveštavamo kandidate o ishodu. Naravno, potrebno je da kandidat zadovolji kriterijume u jednom krugu, kako bismo ga pozvali u naredni.

 

Nakon HR intervjua, sledi tehničko testiranje, prilika za kandidata da vidi sa kakvim bi se taskovima susretao na poziciji za koju se prijavio. Vreme predviđeno za izradu rešenja je uvek malo duže nego što je zaista potrebno kako bi zadatak mogao da se završi u potpunosti, što ujedno daje i priliku kandidatu da se pokaže u najboljem svetlu. Imamo razumevanja za dragoceno vreme naših kandidata i baš iz tog razloga uvek dajemo mogućnost da biraju kada bi im najviše odgovaralo da pošaljemo zadatak kako bi mogli da mu se nesmetano posvete.

 

Ukoliko zadatak urade na zadovoljavajućem nivou, pozivamo ih u treći krug koji se zove Tehnički intervju. Na ovom intervjuu kandidat ima priliku da nam korak po korak prezentuje kako je došao do svog rešenja i da prodiskutuje sa kolegama o zaduženjima i poziciji za koju se prijavio. Ukoliko kandidat uspešno prođe sva tri kruga, dobija poslovnu ponudu i dogovaramo se oko uslova i početka saradnje.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Bulevar Oslobođenja 46a, Novi Sad, Srbija
+381621165142