O kompaniji
10
Iskustva
5
Plate
2
Poslovi
LibraFire logo

LibraFire

5

O nama

Kompanija LibraFire svoje putovanje započinje 2015. godine u Novom Sadu. Na početku ih je bilo samo troje. Mali tim koji se vodio potrebom da obezbedi konačni proizvod i isporuči ga na vreme. Kako je njihov tim rastao, obostrano zadovoljstvo postaje ključni element u njihovom radu. Klijent je morao biti zadovoljan konačnim ishodom, a tim je morao biti zadovoljan obavljenim poslom. Ovako je nastao naziv kompanije LibraFire.

Prvi deo imena kompanije, Vaga, predstavlja ravnotežu koju žele ostvariti u odnosima sa klijentima, a drugi deo imena, Vatra, podrazumeva dinamiku koje članovi tima LibraFire koriste prilikom rada na projektima.

Odgovornost, tačnost, kvalitet i posvećenost su recept koji koriste u radu od samog početka i to je kamen temeljac uspeha. Uspostavili su snažan, strastveni i stabilan tim za Web Design i Web Development.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Oslobođenja 46a, Novi Sad, Srbija
+381621165142