O kompaniji
187
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
25.08.2023.

Zašto da se prijavite za Code9 radionice u Beogradu?

Helloworld

Nakon niza uspešno održanih Code9 radionica u Novom Sadu, priliku da se u ovom programu oprobaju uskoro će imati i studenti u Beogradu. Polaznici će četiri subote za redom, počev od 7. oktobra, pohađati praktične kurseve na kojima će biti pokrivene teme iz DevOps, Flutter i JavaScript oblasti.

Code9 predstavlja niz edukativnih radionica koje kompanija Levi9 IT, u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu, organizuje kako bi podržala i razvijala mlade IT profesionalce. Radionice će se održati upravo u prostorijama ETF-a, a u njihovu realizaciju će biti uključeni iskusni mentori, programeri iz kompanije Levi9, koji će studentima IT orijentacije pružiti dragocena znanja iz pomenutih oblasti.

Svaki od Code9 kurseva obuhvatiće niz predavanja i praktičnih projekata. Ovo će studentima omogućiti da steknu uvid u trendove i aktuelnosti u tehnološkom svetu, ali i da se što bolje pripreme za pronalazak prakse ili posla. Po završetku ciklusa, polaznici će dobiti sertifikate koji će potvrditi njihov uspešan završetak programa.

Prijave za Code9 su otvorene do 15. septembra, na sajtu www.code9.rs, a mogućnost pohađanja kursa imaju studenti 3. i 4. godine osnovnih studija i studenti master studija fakulteta IT usmerenja Univerziteta u Beogradu.

Galerija