O kompaniji
190
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
10.04.2024.

Vreme je za Code9 radionice u Novom Sadu – zašto da se prijavite?

Levi9 Serbia

U toku su prijave za Code9 radionice – program namenjen studentima završnih godina tehničkih fakulteta, koji se 12 godina unazad održava u Novom Sadu, u organizaciji kompanije Levi9 IT i studentskog udruženja Eestec LC Novi Sad.

Prijave za radionice u Novom Sadu otvorene su do 24. aprila, a održavaju se tokom četiri subote zaredom, počev od 11. maja, u prostorijama Naučno-tehnološkog parka i Prirodno-matematičkog fakulteta.

Code9 je osmišljen sa ciljem da studentima omogući uvid u najnovije trendove i teme u IT domenu, i da ih adekvatno pripremi za početak karijernog puta. Ove godine u fokusu su Flutter, DevOps, .Net, Testing i Java tehnologije – svaki od kurseva pokriva više različitih tema i spaja teorijsko i praktično znanje. Učesnicima su na raspolaganju iskusni mentori i eksperti iz Levi9, koji im pružaju podršku tokom svih aktivnosti. Na kraju programa, uspešni polaznici dobijaju sertifikate kao potvrdu završenog programa.

“Code9 nudi sveobuhvatnu obuku za tehnologije koje su vrlo relevantne u svetu razvoja softvera, kao i prakse koje su se vremenom pokazale kao korisne.

Preporučujem ovaj tip radionica jer smo, uz predavanja sa primerima, pripremili i kraće vežbe na kojima će studenti moći da primene stečeno znanje”, izdvojio je Strahinja Dobrijević, Java Developer u Levi9 i jedan od Code9 mentora.

Nakon dugogodišnjeg uspeha Code9 radionica u Novom Sadu, od 2023. godine i studenti u Beogradu imaju priliku da pohađaju ovaj kurs u jesenjem periodu.

Više o programu i uslovima za prijavu na Code9 dostupno je na zvaničnom sajtu radionica.

Galerija