O kompaniji
187
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
07.10.2022.

Levi9 stipendije: we empower your ride to the future!

Helloworld

Svesni smo da su stipendije u periodu studiranja jedna od boljih stvari koje mogu da nam se dese. Ne samo u smislu materijalne podrške, već i u kontekstu prvog realnog dodira sa budućim pozivom i umrežavanja sa kolegama. Levi9 stipendije pružaju upravo to, a možda i malo više: novčanu podršku na mesečnom nivou, šansu da radite sa iskusnim mentorima i IT ekspertima, ali i pristup različitim edukativnim programima, radionicama i druženjima.

Najbolje od svega je, verovatno, to što je Levi9 stipendistima, po završetku studija, zagarantovano zaposlenje u ovoj kompaniji! Od 2013. godine, do danas, ovu studentksu priliku iskoristilo je preko 50 studenata, od kojih su mnogi nastavili da razvijaju svoje karijere upravo u firmi koja im je pružila „vetar u leđa“ na početku poslovnog puta.

„Nakon godinu dana rada mogu reći da je najbolji deo stipendije zapravo ovaj poslednji – posao. Organizovana ali opuštena atmosfera, zanimljivi projekti, spremnost kolega da pomognu, ogroman prostor za samoinicijativu, učenje i razvoj su samo neki od faktora koji za mene Levi9 čine odličnim mestom za rad, a verujem da će i ostale studente koji se priključe programu. Bez muka oko apliciranja na razne prakse, dobio sam odlično mentorstvo i prvo iskustvo rada u timu na realnom projektu kao savršen uvod za zaposlenje koje me je čekalo“, preneo je Dejan Ljutić, koji je bio Levi9 stipendista 2020/21, kako iz njegovog ugla izgleda rad u ovoj kompaniji.

Program je, inače, namenjen studentima određenih departmana sa Fakulteta tehničkih nauka i PMF-a u Novom Sadu, Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, kao i svih fakulteta IT orijentacije sa Univerziteta u Beogradu. Uslov je da studenti po prvi put upisuju četvrtu ili petu godinu studija u akademskoj godini 2022/23, kao i da su očistili sve ispite sa prethodne godine, a prilikom selekcije u obzir se uzima njihov prosek.

“Stipendija koju sam dobila od Levi9 bila mi je i finansijski i motivacioni podstrek dok sam završavala fakultetske obaveze. Levi9 mi je već na intervjuu delovao kao odlična kompanija, pa sam se jako radovala početku rada. Stekla sam utisak stručnosti, ali i opuštenosti i nisam pogrešila. Zatekla sam ovde puno pametnih i iskusnih ljudi sa kojima je zadovoljstvo sarađivati i družiti se. Zato smatram da je Levi9 sjajan izbor za mlade programere”, poruka je Levi9 stipendistkinje Sandre Radojević, iz generacije 2019/20.

Za sve studente koji bi želeli da pođu Sandrinim i Dejanovim stopama, konkurs za Levi9 stipendije je otvoren do 31. oktobra, a svi detalji su dostupni ovde.

Posetite profil kompanije Levi9.

Galerija