O kompaniji
187
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
31.05.2021.

Levi9 i saradnja sa studentskim organizacijama

Helloworld

U Levi9 volimo da delimo znanje – bilo to kroz #eMeet sesije za deljenje znanja, otvorene vebinare, uz kafu ujutru ili partiju stonog tenisa. Svakim danom nadograđujemo se i pomažemo jedni drugima da budemo još veći eksperti.

I zato nismo dvaput razmišljali kada nam se ukazala prilika da ovog maja podelimo znanje sa studentima IT usmerenja.

FONIS – Companies to Students powered by Levi9

Sa ekipom iz studentske organizacije FONIS, sa Fakulteta organizacionih nauka, organizovali smo petodnevni projekat Kompanije studentima, pokrenut po prvi put posle 8 godina. Kada smo saznali da je naš Department menadžer i Tech Lead Vuk Stanković nekada kao član FONIS-a učestvovao u organizaciji istog tog projekta – znali smo da nam je suđeno da podržimo projekat u potpunosti.

Studenti su čuli panel diskusiju sa našim Tech Lead-ovima Nemanjom Mitićem i Vukom Stankovićem, kao i sa Ivanom Nenin, članicom Talent tima, gde su saznali sve o Levi9, kulturi, projektima, kako izgleda karijerni put nekoga ko je danas ekspert u svojoj oblasti i odakle oni mogu da započnu svoj put u Levi9 (spoiler alert: kroz tronedeljnu praksu, MasterClass programe, stipendije i mnoge druge prilike).

Usledile su intenzivne dvodnevne radionice: Software Testing Playground kroz koju je naša Marina Stupar upoznala studente sa osnovnim konceptima manuelnog i automatskog testiranja i pružila im priliku da samostalno isprobaju naučeno. Nakon toga nastavljamo sa Advanced JavaScript & React radionicom u kojoj su Sofija Bojić i Marko Rajević proveli studente kroz napredne koncepte JavaScript-a i uveli ih u funkcionisanje React-a, jedne od najpopularnijih .js biblioteka.

A za kraj – studenti su dobili priliku da za 15 minuta prođu kroz simulaciju HR intervjua sa našim regruterima.

AIESEC – Open IT

Kada delimo znanje ne pravimo predah, tako da smo istog vikenda učestvovali u već tradicionalnom događaju AIESEC-a – Open IT. I to gde drugo nego u Cloud treku – kontinuirano ulažemo u visok nivo kompetence da razvijemo rešenja optimizovana za cloud, pa smo pozvali našeg Marka Miloševića da podeli svoje iskustvo sa studentima.

Za njegovo live predavanje Automating standard processes with AI services tražio se snimak, te ne sumnjamo da su ga mnogi slušali dvaput.

Matematički fakultet – IT@Matf

Poslednji događaj u maju bio je okrenut studentima Matematičkog fakulteta. Na poziv Katedre za računarstvo i informatiku Matematičkog fakulteta, u dobrom društvu drugih IT kompanija upoznali smo studente sa time kako radimo i živimo u Levi9, kao i sa načinima na koje mogu da nam se pridruže. Iako se deo studenata sa nama već upoznao tokom JavaScript kursa koji smo držali prethodne godine na istom fakultetu, posle događaja mnogi su hteli da čuju više - o nama, našim projektima i procesu selekcije – gde nam je pomogao i naš zaposleni alumnista MATF-a, Filip Jovašević.

Reason #456 We’re experts at creating experts

A jesmo li pomenuli da su nekadašnja predsednica FONIS-a, kao i organizator ovogodišnjeg Open IT-a oboje Levi9 stipendisti? U Levi9 prepoznajemo proaktivnost, gradimo talente i stvaramo eksperte, što je imalo priliku da čuje preko 800 delegata ovih događaja.

Ako želite da znate još, zapratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa mogućnostima za studente – tek se zagrevamo.

Piše Ivana Nenin, Talent Partner u Levi9

Posetite profil kompanije

Galerija