O kompaniji
187
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
26.04.2021.

Levi9 MasterClass programi

Helloworld

Kompanija Levi9 stavlja lični razvoj zaposlenih na prvo mesto, i želimo da to bude podjednako istinito i za one koji su na početku karijere, ali i za kolege koji već imaju iskustvo. Svaki projekat donosi sa sobom neke nove izazove i prilike za učenje, ali taj je proces ipak najintezivniji za one koji su tek završili sa školovanjem. A kao što jedan od 999 razloga sa liste objašnjava „Our MasterClasses give your career a flying start.“

Osnovne prednosti Levi9 MasterClass programa

Prvo i osnovno – to je znanje.

Ali isto tako važno je i to što od samog početka bilo kog od MasterClass programa svi polaznici imaju priliku da budu deo Levi9, osete kulturu i sarađuju direktno sa Najnerima. Nikada nije isto kada o nečemu slušate utiske, u odnosu na to kada nešto probate, a rad u jednoj internacionalnoj kompaniji je nešto što samo može da se iskusi.

Ovo je plaćena obuka, pa možete da očekujete finansijsku kompenzaciju za vreme koje ćete posvetiti u učenju. Da, dobro ste pročitali.

Masterclass obuhvata i obuku i zaposlenje.

Koja je razlika između prakse i MasterClass programa?

Praksa u Levi9 traje oko 3 nedelje i ima za cilj da studenti znanje koje su stekli na studijama primene na projektu i dobiju uvid u to kako izgleda rad na projektu koji omogućava da se znanje stečeno na fakultetu primeni na realnom izazovu. Često je slučaj da se praktikanti lepo uklope u tim i okruženje, a kada se ukaže prilika za zaposlenjem vrlo rado ih pozivamo da se pridruže Levi9 timu kao zaposleni.

Sa druge strane, MasterClass program je pre-employment pozicija što praktično znači da podrazumeva zaposlenje na čijem početku se održava obuka za rad. Kandidati su od samog početka zaposleni za Levi9, a nakon završetka obuke ukoliko je kandidat uspešan dobija juniorsku poziciju.

Za razliku od prakse, gde je status studenta obavezan, za MasterClass mogu da se prijave i oni kandidati koji su već završili sa školovanjem.

DevOps MasterClass

Ovo je jedinstvena šansa za sve koji traže svoj put u DevOps svet. U okviru obuke kroz različite osnovne i napredne kurseve polaznici će naučiti više o temama kao što su Linux, Configuration Management Software, AWS Cloud, Kubernetes Containers. Nakon tri meseca programa postoji mogućnost produženja ugovora na poziciji DevOps Engineer Junior, za detalje pogledajte ovde.

Test MasterClass

Test MasterClass je program kroz koji polaznici uče o svim aspektima modernog testiranja koje se u Levi9 primenjuju na svakodnevnom nivou. Tokom dva meseca plaćene obuke selektovani kandidati ce proći kroz sve oblasti modernog testiranja i imati priliku da po završetku budu zaposleni na poziciji Test Developer Junior. Proces učenja obuhvata intenzivan rad sa mentorima u radionicama o Web/Mobile application, API i Web Services testiranju, Manual i Automation testiranju.

JavaScript MasterClass

Ovo je program za sve one koji su zaintersovani za JavaScript. Polaznici će u toku tromesečnog perioda imati obuku iz oblasti kao što su HTML/CSS, basic & advanced JS, NodeJS, Angular/React. Kao i svi ostali MasterClass programi, i JS MC se završava zaposlenjem na poziciji JavaScript Developer Junior.

Reason #966: More masterclasses than you can handle.

Visit the company profile.

Galerija