O kompaniji
187
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
11.10.2023.

Da li si ti sledeći Levi9 stipendista?

Levi9 Serbia

Studiranje uz finansijsku podršku, da li je to novo „kolač u tiganju“? Zvuči nemoguće, a zapravo jeste, uz Levi9 program stipendija. 

Ključna podrška mladim akademcima u ovom programu ne nudi samo mesečnu novčanu stipendiju, već i vrednu priliku za saradnju sa iskusnim mentorima i stručnjacima iz IT sveta. Pored toga, omogućavaju pristup raznolikim edukativnim programima, korisnim radionicama i društvenim događajima.

Levi9 već godinama ima ovaj program za podršku najboljim studentima, pa su nam rezultati i efekti na karijeru diplomaca poznati.

Utisci stipendista

Naša stipendistikinja iz generacije 2021/22, Tara Pogančev, podelila je sa nama šta je njoj bilo najznačajnije za vreme trajanja stipendija: “Kao stipendista Levi9 imala sam priliku da svoje studije privedem kraju uz podršku fenomenalnih mentora. Kako oblast koja me je najviše zanimala nije bila deo programa na fakultetu, kompanija mi je pružila priliku da uz podršku mentora napredujem, fokusirana na ono što će ubrzo postati i moj formalni posao. Ovo se manifestovalo uz odlične Code9 radionice, a nakon toga i petonedeljnu praksu koja me je odlično pripremila za samostalne projekte, a kasnije i početak karijere.”

Na pitanje koliko je podrška mentora značajna u izradi završnog rada, prošlogodišnji stipendista, Stefan Ljubović, istakao je: “Moj mentor je bio izuzetno angažovan i nesebičan u pružanju pomoći. Prvenstveno, dobio sam savet o izboru tehnologija za master rad. Takođe, u nekoliko situacija kada bih se suočio sa izazovima ili kada bih 'zapeo' u nekom delu svog istraživanja, mentor mi je pružio brzu i vrednu pomoć. Radili smo zajedno kako bismo analizirali problem, razmotrili različite pristupe i na kraju pronašli rešenje.”

Prijavi se na konkurs!

Levi9 stipendije su namenjene studentima određenih departmana na Fakultetu tehničkih nauka i PMF-a u Novom Sadu, Tehničkom fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, kao i studentima svih fakulteta sa IT usmerenjem na Univerzitetu u Beogradu. Uslov za apliciranje je da studenti po prvi put upisuju četvrtu ili petu godinu studija u akademskoj godini 2023/24, uz obavezu da su prethodne godine položili sve ispite. Prilikom selekcije, prosek tokom studija takođe igra bitnu ulogu.

Ne zaboravite da je rok za apliciranje za Levi9 stipendije otvoren do 31. oktobra. Svi detalji o prijavi i uslovima dostupni su ovde.

Galerija