Laniteo SRB DOO

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Laniteo je kompanija za razvoj softvera koja je posvećena pružanju optimalnih, kvalitetnih i trajnih rešenja i know how-a u formi konsultovanja sa svojim klijentima. Sa preko 20 godina iskustva u IT industiji, partneri su prilikom kreiranja individualnih softvera i IoT rešenja. 

Kao zastupnici Agilnih metodologija spremni su da odgovore na sve promene uslova klijenata blagovremeno i fleksibilno, a klijenti su obavešteni o celom razvojnom procesu softvera, počevši od analize zahteva do implementacije, održavanja i podrške.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Laniteo SRB DOO
Datum osnivanja
04.04.2017.
PIB
109978804
Matični broj
21278793
Poslovni naziv
Laniteo SRB DOO Novi Sad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Igor Novaković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija