O kompaniji
12
Iskustva
15
Plate
2
Poslovi
Keba d.o.o. Novi Sad logo

Keba d.o.o. Novi Sad

4.6

O nama

KEBA Grupa je ponosna na svoj kolektiv u Novom Sadu koji uspešno posluje od 2012. godine. Naš novosadski tim uspeva da iz godine u godinu stiče sve veće poverenje i ostvaruje uspehe u okviru KEBA Grupe. Svi proizvodi na kojima radimo – softverski i hardverski – deo su naše kompanije, tako da se poslovne odluke i strategije donose  u okviru grupe, a naši inženjeri ne moraju da strahuju od rokova koji su trebali biti ostvareni juče.

Najveći deo posla koji pokriva novosadski ogranak čine softverski projekti koji se obavljaju u sklopu sektora Industrijske automatizacije. Osim sa glavnim ogrankom u Lincu, zaposleni u Novom Sadu na dnevnom nivou sarađuju i sa holandskom kompanijom DELEM koja je deo KEBA Grupe.

KEBA Grupa podržava inicijative svojih zaposlenih tako da su neki inovatnivni naučno-istraživački projekti započeti u Novom Sadu. S druge strane, iako isplanirani i rukovođeni iz Linca, pojedini projekti od najvećeg značaja za KEBA Grupu, svoj životni vek u celosti imaju upravo u Srbiji.

Proces selekcije

 Kada se zbog proširenja obima posla ukaže potreba za novim zaposlenima, objavljujemo oglas gde svi zaintresovani kandidati mogu da se informišu o samoj poziciji. Prvi krug selekcije je pregledanje biografija, što rade menadžer zadužen za zaposlenje i HR.

 Nakon što podnesete prijavu, na e-mail adresu koju ste naveli, dobićete potvrdu o prijemu. Možete biti sigurni da ćete dobiti odgovor od našeg tima u roku od nedelju dana. Sve kandidate koji zadovoljavaju navedene kriterijume pozivamo u sledeći krug selekcije, na inicijalni razgovor. Cilj ovog razgovora je da se međusobno upoznamo, detaljnije predstavimo poziciju i proverimo koliko se vaše vrednosti poklapaju sa vrednostima naše kompanije. Nakon toga sledi tehnički intervju gde odabrani kandidati imaju priliku da detaljnije predstave svoja znanja i iskustva sa ciljem da prepoznamo njihove kompetencije kojima bi doprineli uspešnom obavljanju posla i uklapanju u već postojeći tim. Posle završetka ovog kruga, sledi sumiranje utisaka i odabir kandidata koji najviše odgovara kulturi kompanije, psihološkim i stručnim zahtevima radnog mesta.

 Iako nemamo u svakom trenutku otvorene radne pozicije, vrlo smo zainteresovani da se upoznamo i porazgovaramo sa svakim kandidatom. Novosadski KEBA kolektiv je heterogene strukture - kako po iskustvu i godinama, tako i po interesovanjima i oblastima rada, te se unapred radujemo svakom e-mailu koji stigne na našu adresu kebanovisad@keba.com.

 

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Tech stack

C++ .NET C# WPF MVVM Java Linux Yocto Debian x86 ARM Windows Ranorex Selenium Python Robot Framework ROS Grakn WiX JavaScript TypeScript Lua IBM RTC Gitlab Artifactory

Beneficije

Timska druženja

Tim-building aktivnosti

Edukacija, profesionalni razvoj

Edukacija i profesionalni razvoj

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilno radno vreme

Zabavni sadržaj

Zabavni sadržaj (Ping-pong, pikado)

Rad od kuće

1 dan nedeljno

Naši ljudi

Milica Milić

Intern

Milan Petković

C# Software Engineer

Arsenije Degenek

Web-Developer

Goran Krajoski

Researcher | SW Develop

Gordana Cmiljanović

Senior Embedded SW Developer

Mihail Marasanov

Senior Test Developer

Siniša Vik

Senior Embedded SW Developer

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod