O kompaniji
4
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Katipult logo

Katipult

4

Iskustva

4 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

1

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

3
Iskustvo
19.10.2023
4 Preporučuje

QA

Trenutno radi Projekat / Freelance 2-4 godine

Pozitivno

Fleksibilno radno vreme, rad od kuce, kul kolege, zanimljiv projekat

Zamerke

Iskreno samo bih voleo da je plata veca

Tehnologije

PHP Cypress
Korisno? 0
Arhiva | Intervju
09.02.2022
Pozitivno iskustvo

QA Analyst

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Kako je izgledao proces

Proces selekcije je bio veoma brz i tačan, u roku od nedelju dana smo obavili 3 HR razgovora i prešli na tehnički deo intervjua. Najprijatniji intervju koji sam ikada imao.

Pitanja sa intervjua

  • Testirati da li je moguće napraviti geometrijske oblike različitim vrednostima(pozitivne vrednosti, negativne vrednosti, slovne vrednosti velike i male).
Korisno? 0
Arhiva | Iskustvo
17.01.2021
4 Preporučuje

Software QA Engineer

Trenutno radi Projekat / Freelance 4-7 godina

Pozitivno

Redovna isplata Dobra saradnja sa kolegama a i čelnicima kompanije Pružanje šanse za dokazivanje osobama sa manje iskustva u IT oblasti Solidna plata Rad u ovoj kompaniji nije previše stresan

Zamerke

Slab napredak ka automatizaciji testova Loš estimate za isporučivanja nove verzije koda, previše optimično gledano od strane menadžmenta Nemaju predstavništvo u Srbiji niti planiraju da ga otvore Mogućnost napredovanja je ograničena donekle , QA da bio napredovao dalje morao bi da nauči da piše API testove što je nije baš očekivano za QA inzenjera Sastanci nekad oduzimaju previše vremena tj nisu uvek korisni za svakog u timu

Korisno? 0
Arhiva | Intervju
04.12.2019
Pozitivno iskustvo

Senior PHP Developer (Backend Developer)

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces selekcije je započeo tako što me je kontaktirala osoba iz HR-a na altTab-u, nisam konkurisao na bilo koji oglas kod firme Katipult. Moram napomenuti da tražim juniorsku poziciju, što je i stojalo na mom profilu, pozicija je seniorska (bar po opisu koji sam kasnije dobio). Kako osobi iz HR-a koja me je kontaktirala to nije smetalo, odlučio sam da pokušam. Nakon razmenjenih par poruka, dobio sam praktični zadatak (pisanje PHP koda) za koji sam imao oko 4 dana na raspolaganju. Zadatak nije bio komplikovan i vremena je bilo značajno više nego dovoljno. Nakon toga, pošto je deo sa zadatkom prošao OK, sledila su dva video poziva putem Hangouts-a (oba poziva su trajala oko 30 minuta - jedan sa osobom iz HR-a a drugi, tehnički, sa vođom/članom tima kojem bih bio priključen). Nekoliko dana nakon ova dva razgovora, pošto su prošli OK, pozvan sam na još jedan video poziv - code review. Trebalo je uočiti greške u tuđem kodu (PHP) i objasniti čemu koji deo koda služi. Nekoliko dana nakon ovog poziva, dobio sam obaveštenje o konačnoj odluci (nisam dobio posao). Svi razgovori su bili prijatni i relativno opušteni. Osoba iz HR se zaista trudila da ceo proces prođe u najboljem redu, uvek sam bio obavešten o statusu i narednim koracima. Sve pohvale za uloženi trud.

Pitanja sa intervjua

  • Opiši situaciju kada si naišao na (tehnički) problem u radu i kako si ga rešio.
Korisno? 0