Katipult

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Katipult

Senior PHP Developer (Backend Developer)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je započeo tako što me je kontaktirala osoba iz HR-a na altTab-u, nisam konkurisao na bilo koji oglas kod firme Katipult. Moram napomenuti da tražim juniorsku poziciju, što je i stojalo na mom profilu, pozicija je seniorska (bar po opisu koji sam kasnije dobio). Kako osobi iz HR-a koja me je kontaktirala to nije smetalo, odlučio sam da pokušam. Nakon razmenjenih par poruka, dobio sam praktični zadatak (pisanje PHP koda) za koji sam imao oko 4 dana na raspolaganju. Zadatak nije bio komplikovan i vremena je bilo značajno više nego dovoljno. Nakon toga, pošto je deo sa zadatkom prošao OK, sledila su dva video poziva putem Hangouts-a (oba poziva su trajala oko 30 minuta - jedan sa osobom iz HR-a a drugi, tehnički, sa vođom/članom tima kojem bih bio priključen). Nekoliko dana nakon ova dva razgovora, pošto su prošli OK, pozvan sam na još jedan video poziv - code review. Trebalo je uočiti greške u tuđem kodu (PHP) i objasniti čemu koji deo koda služi. Nekoliko dana nakon ovog poziva, dobio sam obaveštenje o konačnoj odluci (nisam dobio posao). Svi razgovori su bili prijatni i relativno opušteni. Osoba iz HR se zaista trudila da ceo proces prođe u najboljem redu, uvek sam bio obavešten o statusu i narednim koracima. Sve pohvale za uloženi trud.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Katipult je rastuća međunarodno finansijsko-tehnološka kompanija. Sedište kompanije je u Kanadi, a članovi tima raspoređeni su u nekoliko zemalja. Kompanija nudi softversku infrastrukturu baziranu na Cloud-u.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1000 EUR / mesečno
1000 1000
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija