Interprefy

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Interprefy omogućava daljinsko tumačenje događaja i sastanaka. Ova platforma zasnovana na oblaku revolucioniše simultano prevođenje zamenom starog hardvera, omogućavajući tumačima da pružaju svoje usluge bez potrebe da budu na licu mesta. Učesnici događaja i sastanaka jednostavno slušaju jezik po svom izboru putem svojih pametnih telefona.

Sedište Interprefi-a je u Cirihu, Švajcarska. Kompanija takođe ima predstavnike u Bangkoku, Beogradu, Čikagu, Frankfurtu, Hong Kongu, Ženevi, Londonu, Manilli i Tokiju. Naš tim se prostire na četiri kontinenta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Project Manager

1 plata
1450 EUR / mesečno
1450 1450
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija