O kompaniji
15
Iskustva
Plate
Poslovi
Intens d.o.o. logo

Intens d.o.o.

5

O nama

Da bi se cilj ostvario potrebno je izgraditi tim, a da bi se tim sačuvao i rastao potrebno je osim atraktivnih projekata i korišćenja najsavremenijih tehnologija, stvoriti dobru atmosferu, fleksibilne radne uslove, kontinuirano ulagati u stručni razvoj i razvijati društveni život zaposlenih.

Svesni da se visoko postavljeni ciljevi ostvaruju uz mnogo truda i da uvek ima mesta unapređenjima, menadžment kompanije ima dvosmernu otvorenu komunikaciju sa svim zaposlenima, radeći permanentno na poboljšavanju uslova rada, maksimalno poštujući slobodno vreme zaposlenih i u meri koliko je to moguće, njihove individulane želje.

Intensov tim trenutno broji oko 70 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim
tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Intensovi timovi najčešće rade u bliskoj saradnji sa razvojnim odeljenjima klijenata, obično kao deo velikog internacionalnog projektnog tima.

Programski kod nastao u Intensu se danas izvršava širom sveta na serverima svetski poznatih korporacija kao što su Dell Computers, Ford, Motorola...

Osim pružanja usluga klijentima Intens se bavi i razvojem sopstvene proizvodnje.

Takođe, Intens je proširio delatnost i na usluge koje nisu striktno programerske – usluge administracije sistema, kao i na pružanje tehničke podrške klijentima (frst & second level customer support) i na taj način otvorio svoja vrata i specijalnostima za koje nisu neophodne isključivo programerske veštine.

Talentovanim kolegama su vrata Intensa uvek širom otvorena. Juniori donose nova znanja i ideje, unoseći svežinu i novu energiju koju Intens zna da prepozna i ceni. S druge strane, iskusniji programeri primenom znanja stečenog godinama pružaju osećaj stabilnosti, predstavljajući svojevrstan stub oko kog su izgrađena posebna rešenja u oblasti IT-ja, na koja je Intens ponosan.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Tech stack

.NET React Azure DevOps Python JavaScript HTML CSS Objective-C Snow SpringBoot MSSQL DynamoDB SQL NoSQL MySQL Postgres Swift UIKit MVC MVP Jira SCRUM Git Linux

Beneficije

Fleksibilno radno vreme

Preraspodela radnog vremena

Hibridni način rada

Stručna edukacija

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Mentorstvo

Soft Skills radionice

Godišnji odmor

Plaćeno bolovanje do 50h godišnje

FitPass

Set novogodišnjih benefita

Tim bildinzi

Zona za zabavu i rekreaciju

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

50-100

Profit i Prihod

Proces selekcije

 

Proces selekcije počinje od momenta objavljivanja oglasa za otvorenu poziciju. U prvoj fazi tehnički tim, koji čine tvoje buduće koleginice i kolege iz tima u kom je upražnjeno radno mesto, pažljivo pregledaju pristigle biografije, nakon čega HR na intervju poziva sve one čija se dosadašnja znanja/iskustvo poklapaju sa zahtevima iz oglasa.

 

U zavisnosti od karakteristika otvorene pozcije razlikuje se i proces selekcije. U najvećem broju slučajeva intervju se sastoji iz dve celine. Prvi deo je tehnički i na njemu ćemo te informisati o projektima kompanije, tehnologijama koje se koriste i o načinu organizovanja svakodnevnog rada, a ti ćeš imati priliku da ispričaš o svemu onom što si do sad radio. Drugi deo intervjua je razgovor sa mendažerom ljudskih resursa i najčešće se održava odmah nakon obavljenog tehničkog dela. Cilj je da se upoznamo, da nam se predstaviš i da ti HR predstavi firmu, da ti ispričamo o pravima i obavezama (i zaposlenih i firme), o radnom vremenu, benefitima. Rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja.

 

Poslednja faza procesa selekcije je donošenje odluke o kandidatu čije kompetencije najviše odgovaraju opisu posla radnog mesta i informisanje svih učesnika u ovom procesu o konačnom ishodu konkursa.

Kontakt

Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 21 446 222