Intens d.o.o.

Intens d.o.o.

4.33 48

Kontakt

Adresa Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad, Srbija
Telefon +381 21 446 222
PIB 102644219
MB 08778426
Zaposlenih 50-100
Predstavništvo Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Intens d.o.o. je domaće preduzeće, osnovano 2000. godine sa sedištem u Novom Sadu. Osnovna delatnost je razvoj softverskih proizvoda i pružanje usluga iz tog domena. Specijalizovani smo pre svega za razvoj poslovnih informacionih sistema. Osnovni cilj nam je da našim klijentima konstantno pružamo usluge i softver najvišeg kvaliteta, i tako, uvođenjem novih, efikasnijih i automatizovanih rešenja, pospešimo poslovanje i poslovne efekte naših klijenata.

Gradimo i održavamo dobre poslovne odnose sa našim klijentima, u duhu uzajamnog poverenja. Kao rezultat takvog opredeljenja uspostavili smo dugoročnu saradnju sa nekoliko poslovnih partnera iz SAD i Kanade. Sa njima radimo na razvoju i održavanju kompleksnih informacionih sistema koji predstavljaju njihove strateške proizvode. U radu koristimo najsavremenije internet orijentisane tehnologije i softverske proizvode koji su postali svetski standard.

Efikasna i fleksibilna organizacija, otvorena i kreativna radna atmosfera, timski rad, stalno unapređivanje znanja, uz dobro postavljene ciljeve su za nas ključni preduslovi uspeha. Stvaranje i očuvanje atmosfere poverenja, slobodnog i otvorenog mišljenja su neki od naših trajnih prioriteta. Kriterijumi kod zapošljavanja su takvi da prednost uvek imaju osobe spremne da uče i prihvataju nove tehnologije, sa izraženim potencijalom za usvajanje novog znanja. Naš razvojni tim stalno raste, prateći razvoj preduzeća u celini. Zato posebnu pažnju poklanjamo planiranju zapošljavanja novih kadrova. Za nas se proces zapošljavanja ne završava potpisivanjem ugovora o radu, naš osnovni cilj je da se svaki novi saradnik što lakše i brže uklopi u postojeću organizaciju uz pomoć svojih kolega, a da se pri tome očuva dobra i otvorena radna atmosfera i tempo rada na postojećim projektima.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Intens d.o.o.

Ocena (3 utiska)

5

Beneficije

4.3

Napredovanje

4.3

Karijera / privatni život

5

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 04.05.2022.
Pozitivno iskustvo

React Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

HR i tehnicki intervju su bili spojeni, HR jako opusten gde se detaljno opisuje pozicija, kompanija i sve benefiti, plus standardna pitanja o prethodnom iskustvu. Tehnicki je takodje imao standardna pitanja vezana za poziciju (JS, React) plus par zanimljivih matematickih problema koje treba resiti. Ukratko jako pozitivno...

2
Intervju · 08.04.2022.
Negativno iskustvo

Software Programmer - Developer (Online internship)

Bez ponude za posao

Intervju jako težak

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Nisu me ni pozvali na intervju iako ispinjavam zahteve i imam kompetencija. MIslim da je svakom pametnom jasno kakav je proces selekcije ovde. Odgovorili su mi da nisam prosao i to pola meseca nakon zavrsetka konkursa. Obratili su mi se sa "Postovani kandidati"

0
Iskustvo · 09.02.2022
5
Preporučuje

Java Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Dobar odnos prema zaposlenima, fleksiblino radno vreme, privatno zdravstevno osiguranje, novogodisnji bonus, opusteno, bez pritiska na zaposlene, dobri timovi, interesatni projekti.

Zamerke

Trenutno nemam.

1
Iskustvo · 16.01.2021
5

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a 2-4 godine
Pozitivno

Pozitivan odnos prema zaposlenima,kvalitetan kadar i prijateljska atvmosvera medju zaposlenima,fleksibilno radno vreme i privatno osiguranje su samo jos neke stvrai pored mnogih koje su tu da bi se zaposleni osecao vrednovan a samim tim i pruzio vise poslu.

Zamerke

Nemam.

8
Intervju · 26.10.2020.
Pozitivno iskustvo

Senior DevOps Engineer

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces se sastoji od dva kruga. U prvom kugu su tehnička pitanja i pitanja

0

Podaci

Naziv INTENS DOO NOVI SAD
Poslovni naziv INTENS DOO ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE, NOVI SAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Evrope 28, Novi Sad
Datum osnivanja 30.01.2003.
PIB 102644219
MB 08778426
Zakonski zastupnici
Branislav Đukić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu