ITLab d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ITLab d.o.o.

  (4 utiska)
25% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.8
beneficije

2.5
mogućnost napredovanja

3.3
balans između karijere i privatnog života

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Redovna plata, sve na belo. Nema prekovremenog rada. Praznici ispoštovani. Mlađe kolege su uglavnom ok i vole da pomognu. Tu i tamo se organizuje neko druženje, putovanje ili neki hepening.
Zamerke kompaniji
Stariji zaposleni štite svoje pozicije i nezainteresovani su da obuče mlađe, a sami su pretrpani poslom. Nema mentorstva, a ni timova. Open office, nema privatnog razgovora. Niske plate. Juniore tretiraju loše. CTO radi remote i ne zna šta se stvarno događa u firmi. Kada on dođe, svi ti pomažu, kada ode, kuliraju te. Odokativna procena rada od strane samo jedne osobe. Firma ne poštuje dogovore. Otpušten zaposlen biva ponižen pred celom kancelarijom. CEO vrši inkvizicije po kancelariji.
ne preporučujem
utisak postavljen: 12.04.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kao visoko profilisani softversko razvojni i call centar, ITLab pruža širok spektar usluga i prilagođenih rešenja za svoje klijente. Mi verujemo u talenat i naši visokokvalifikovani zaposleni se bez premca izdvajaju u tehnološkoj areni. Nudimo raznovrsna izvršenja projekata, sa strukturiranim metodologijama i dokazanim IT procesima koji pomažu da se smanje složenost i rizik uz istovremeno održavanje isplativosti modela celokupnog razvojnog ciklusa. Obezbeđujemo kapacitete i operacije koji su neophodni kako bi odgovarali bilo kakvom zahtevu klijenta, unoseći dodatnu vrednost za svaki proizvod i projekat pojedinačno. Naša specijalnost pokriva neke od glavnih IT zahteva, kao što su veb razvoj, bogate internet aplikacije, mobilni razvoj, samostalni razvoj aplikacija, korisničke test modele, dizajn i brendiranje usluga, SEO i internet marketing, call center outsourcing itd.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Data Analyst - SQL Developer

Beograd  • Rok: 27.06.2019

Excellent communications skills. Good team player. Ability to manage multiple assignments and tasks. High motivation with positive attitude and proven interpersonal skills. Result-orientation with good planning and execution abilities... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ITLAB
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 177
Datum osnivanja
28.02.2012.
PIB
107451731
Matični broj
20805684
Poslovni naziv
ITLab doo Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Tankosić -

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija