IT4biz

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije IT4biz

  (4 utiska)
25% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
2.3
beneficije

2.3
mogućnost napredovanja

2.8
balans između karijere i privatnog života

IT Specialist


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Velika mogućnost za učenje ali samostalnog jer imate pristup opremi i softveru koju ne možete da priuštite. Odlična lokacija u centru ali veći deo svog vremena provodite na terenu kod klijenta. Besplatni kursevi koji nisu uvek sjajni jer su predavači freelanceri, a ne oni sa sajta ATC skole.
Zamerke kompaniji
Prekovremeni rad ili rad vikendom koji može biti i noću neće vam biti isplaćeno. Sve što su Vam obećali na intervjuu neće ispuniti. Edukacija, redovni sastanci, bonusi...
Tim lideri su na pozicijama bez iskustva vođenja ljudi (tu su zbog rodbinskih odnosa) i štite sebe, a ne Vas. Dolazite u situaciju da nešto ne smete da pitate jer su nervozni. Veliki broj zaposlenih ispite radi sa ugašenim kamerama kako bi došli do što većeg broja sertifikovanog osoblja bez znanja. Na "team building-u" se prave klanovi.
ne preporučujem
utisak postavljen: 02.02.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće za informatički inženjering i konsalting IT4biz d.o.o. je domaća, privatna kompanija specijalizovana za projektovanje, implementaciju i održavanje kompletne IT infrastrukture, kao i edukaciju u IT oblastima. Članovi IT4biz tima su priznati IT profesionalci, sa više od deset godina iskustva u različitim tehnologijama. Naše usluge obuhvataju sve značajnije tehnologije koje se koriste u poslovanju (Microsoft, Linux, Cisco, Citrix, HP, Fujitsu Oracle i sl.). IT4biz implementira i napredna rešenja za srednja i velika preduzeća kao i za državne institucije (napredni security, security penetration testing, performance consulting, dizajn i implementacija high availability i high scalable rešenja i sl.)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IT4BIZ
Adresa
Studentski Trg 4, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
23.04.2009.
PIB
106118536
Matični broj
20529466
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA INFORMATIČKI INŽENJERING I KONSALTING IT4BIZ DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ljubiša Radivojević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

IT Help Desk / Support

1 plata
300 EUR / mesečno
300 300
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija