O kompaniji
7
Iskustva
2
Plate
Poslovi
IT Labs logo

IT Labs

2.7

Iskustva

2.7 67%

Menadžment kompanije

2.3

Beneficije

2.3

Balans karijera-privatni život

3.3

Timska atmosfera

2.7

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

2.7
Iskustvo
23.07.2024
4

Intermediate Fullstack Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Klijent sa kojim sam radio je bio dosta otvoren novim idejama i u tech stack-u smo koristili novije verzije .net-a i react-a. Mendadzer sa kojim sam radio je bio dosta proaktivan, pomagao kada treba i ucestvovao u testiranju kada je bilo potrebe.

Zamerke

Visi menadzment je bio dosta odsutan.

Tehnologije

ReactJS .NET Core
Korisno? 0
Iskustvo
11.07.2024
1 Ne preporučuje

Senior Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Nema ih

Zamerke

Toksicna i izrabljujuca atmosfera, dinosaurus tehnologije na projektima koje rade, uzasan odnos prema zaposlenima(menadzment se bavi kontaktiranjem ljudi na privatni telefon i pretnjama da daju otkaz u situacijama kada gube klijente i imaju visak ljudi).Mene su cak obmanuli na intervjuu o projektu na kom cu raditi i o uslovima rada. Takodje, primljena sam kao senior backend eng, a dobila sam zadatak da postanem senior front eng. Zaista nikome ne bih preporucila ovu kompaniju.

Tehnologije

AngularJS .NET Core
Korisno? 2
Iskustvo
16.04.2024
3

Junior .NET Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Multinacionalna kompanija Fleksibilni oblici zaposlenja Mnoštvo različitih klijenata i projekata

Zamerke

Male plate Mikromenadžment

Korisno? 1
Intervju
17.09.2023
Negativno iskustvo

Ux designer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo razgovor sa HR a zatim sa tim lidom. Sve je proslo glatko da bi kasnije napisali da se zatvara pozicija. A sto ste je onda otvarali poziciju i ko ce da nadoknadi nase izgubljeno vreme?
Korisno? 3
Intervju
21.02.2023
Pozitivno iskustvo

Full Stack Internship

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo se radio test na HackerRanku, poznavanje principa OOP-a u Javi i Javascripta. Radilo se tačno u određeno vreme za sve kandidate, bez mogućnosti za odlaganje. Par dana kasnije sam dobio poziv od HR-a i zakazali smo intervju. Standardna pitanja o prethodnom iskustvu i interesovanjima, prijatan i opušten razgovor. Odmah sutradan smo dogovorili 45-minutni tehnički intervju koji je bio nedelju dana kasnije, sa potencijalnim mentorom. Pitanja su bila vezana za OOP, baze podataka, osnove Springa i Reacta, kao i projekte na kojima sam radio. Momak koji je vodio intervju je bio vrlo korektan i prijatan, sve u svemu odlično iskustvo. Posle 2 nedelje sam dobio poziv da sam primljen na praksu. Jedini minus u čitavom procesu selekcije je što je trajao mesec dana, što je za mnoge kandidate predugo.

Pitanja sa intervjua

  • Razlika između apstraktne klase i interfejsa?
  • Koje HTTP metode postoje i čemu služe?
Korisno? 3
Intervju
30.01.2023
Pozitivno iskustvo

Back-End Engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

HR intervju, nakon kog ide tehnički intervju sa nekim od Lead-ova u kompaniji, završno sa krajnjim HR intervjuom gde se diskutuje o ishodu procesa selekcije i tehničkim detaljima o zaposlenju ukoliko se dobije ponuda za posao. Mana je što je neophodno da imate iskustva u svim tehnologijama koje se koriste za tu poziciju, jer će se u skladu sa tim proceniti vaš senioritet i kompanija se toga striktno drži (primer: iako imate relevantnog i dokazanog iskustva na višem nivou što se tiče .NET-a ukoliko nemate iskustva sa Microservice arhitekturom bićete procenjeni kao junior) To može demotivisati kandidate i to je nešto što bi trebalo nekako promeniti

Pitanja sa intervjua

  • Pitanja su vezana za tehnologije koje se koriste u kompaniji, u zavisnosti od pozicije za koju se konkuriše
Korisno? 1
Intervju
18.12.2022
Pozitivno iskustvo

.NET developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo vam pošalju test. Imate oko sat ipo da ga rešite. Test se sastoji od dva algoritamska zadatka i ostalo su kraća pitanja na zaokruživanje. Od algoritamskih zadataka se tražilo za više poena da se optimizuje kod ako niste dobro napisali. Drugi deo selekcije je intervju sa HR+om. Pošto je kompanija inostrana, intetvju je bio ceo na engleskom. Devojka je bila jako prijatna. Nije me puno ispitivala, intervju je trajao 20 min. Moram da kažem da nisam stekao celu sliku o tome čime se bavi ova firma niti šta će biti moja odgovornost. Nakon HR dela, imao sam tehnički intervju. Devojka je bila iz Makedonije ali smo pričali na engleskom. Intervju niie bio težak. Mislim da sam se lepo pokazao. Na kraju ispitivanja sam je pitao malo detaljnije u vezi samog posla ali sam samo dobio informaciju da oni imaju različite projekte i to je to Nisam dobio ponudu na kraju uz obrazloženje što nemam dovoljno radnog iskustva

Pitanja sa intervjua

  • Nabroj mi dizajn paterna koje znaš?
  • Opis mi ceo proces od front-a do backend -a.
  • Čemu služi factory pattern
Korisno? 0