O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
INIT TECHNOLOGIES DOO NOVI SAD logo

INIT TECHNOLOGIES DOO NOVI SAD

Oceni kompaniju <20

O nama

INIT Technologies je razvojna softverska kompanija, osnovana 2020. godine od strane odeljenja za istraživanje i razvoj kompanije INDAS,  koja ima bogato tridesetogodišnje iskustvo u automatizaciji industrijskih procesa. Naš glavni fokus je na stvaranju inovativnih softverskih rešenja za industriju, koristeći najnovije tehnologije kao što su IIoT, Big Data, Cloud, i AI. Naš tim čine visoko kvalifikovani inženjeri, programeri i stručnjaci za softvere za automatizaciju industrijskih procesa. Sa našim bogatim iskustvom i ekspertizom, uspešno smo realizovali brojne projekte u ovim domenima.

Takođe, naš tim ima dodatnu prednost jer ima pristup realnim informacijama o postojećim problemima u proizvodnom procesu i implementiranim softverima u industriji kroz našu sestrinsku kompaniju, koja je sistem integrator svih naših softverskih rešenja.

Krajem 2020-te, sa Cloud rešenjem Oilfield-Monitor postali smo dobavljač tehnologije kompaniji Oilfield Monitor LLc. sa sedištem u Teksasu, USA, koja se posebno fokusirala na naftnu i gasnu industriju.

Početkom 2022-ge, Telekom Srbija i INIT Technologies potpisuju ugovor o strateškom partnerstvu kako bi ponudili tržištu industrijsku IoT Platformu pod nazivom inVIEW SCADA-as-a-Service.


Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Tech stack

Angular JavaScript ReactJS Java .NET PHP Python Node.js Django C C++ Android iOS Xamarin Cordova Ionic

Naši ljudi

Siniša Sladić

Chief Technology Officer

Robert Sabo

Senior software developer

Milica Koval

Software developer

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Heroja Pinkija 95, Novi Sad, Srbija
Naučno-tehnološki park Novi Sad, Fruškogorska 1, Novi Sad, Srbija
+381 21 480 4800