O kompaniji
23
Iskustva
13
Plate
Poslovi
INGSOFTWARE logo

INGSOFTWARE

4.6 101-250

Iskustva

4.6 89%

Menadžment kompanije

4.6

Beneficije

4.3

Balans karijera-privatni život

4.6

Timska atmosfera

4.9

Zadovoljstvo projektima

4.4

Mogućnost napredovanja

4.6
Iskustvo
31.01.2024
5 Preporučuje

Junior .NET Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Dobro okruzenje, jako dobra energija medju kolegama. Zanimljivi projekti i jako velike mogucnosti za napredak

Zamerke

Tehnologije

.NET ASP.NET MVC
Korisno? 0
Intervju
11.01.2024
Pozitivno iskustvo

IT Recruiter

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces sa regruterkom od prvog mejla pa do naše poslednje komunikacije je bio izuzetan. Osoba koja ume da sagleda potrebe kandidata i tima iz više uglova, koja pita smislena i relevantna pitanja, i koja razume različite varijacije i stanja na tržištu i iz svoje regruterske, ali i HR perspektive. Jedan od kvalitetnijih procesa koji sam imala svakako. Ja sam u međuvremenu prihvatila drugu ponudu koju sam više želela, ali mi je iskustvo bilo više no prijatno. Puno pozdrava za sve u recrutiment timu! :)

Pitanja sa intervjua

  • Iskustvo u IT Recruitmentu
  • Prioritizacija, planiranje taskova
  • Šta mi se dopada u kontekstu regruterske pozicije
  • Da pojasnim procese selekcije za nekoliko rola koje sam popunila
Korisno? 1
Intervju
16.09.2023
Pozitivno iskustvo

Java Developer

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Sve je bilo online, razgovor sa HR pa tehnicki intervju. Odlicna komunikacija sa HR, opustena i prijateljska atmosfera na tehnickom. Vise sam stekla utisak da smo dosli da se ispricamo nego da je neko propitivanje u pitanju. Nekoliko dana nakon intervjua sam dobila feedback koji je bio odlican, ali i objasnjenje i izvinjenje da nazalost ne mogu da mi ponude zaposlenje jer je firma stopirala proces zaposaljavanja klijenata. Nakon mesec dana su me pozvali i ponudili poziciju jer su se stvorile mogucnosti. Nazalost u medjuvremenu sam vec pronasla drugi posao inace bi prihvatila ponudu.
Korisno? 3
Iskustvo
09.05.2023
4 Preporučuje

.Net developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Odlična radna atmosfera, moderan kancelarijski prostor, kolegijalnost.

Zamerke

Kako se kompanija bavi outsourcing-om, poneki prokekti mogu da budu neinspirativni, gde je nasleđeni kod pun anti-patterna, a nemaš puno prostora da to ispraviš.

Tehnologije

JavaScript Microsoft SQL Server .NET Core
Korisno? 5
Intervju
30.03.2023

Software Developer

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

HR intervju zakazan, pa toga dana odložen za 3 dana, pristao sam iako sam isplanirao intervju za taj dan. Klasičan HR intervju koji je trajao oko 20 minuta gde mi je predstavljena firma i gde sam se ja predstavio. Nakon par dana sam dobio odgovor da ne žele da nastave proces, procenjeno je da imam odlično dosadašnje iskustvo, ali da bi se više uklopio neko drugi sa drugačijim iskustvom i kompetencijama. Konkurisao sam za klasičnu poziciju .Net programera i ne znam kako je HR ustanovio za 20 minuta sa klasičnim pitanjima da li imam te kompetencije ili ne.
Korisno? 5
Iskustvo
23.12.2022
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Java Developer Intern

Prethodno na praksi Manje od jedne godine

Pozitivno

Izuzetno prijatna atmosfera i odličan radni ambijent. Mentor izuzetno precizan u komunikaciji, kratki dnevni sastanci sa sasvim dovoljnim uputstvima šta i kako da se odradi.

Zamerke

Nema

Tehnologije

Spring Java
Korisno? 3
Iskustvo
04.12.2022
4 Ne preporučuje

PHP programer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

NIje ih bilo mnogo, osim happy day-a sto je ukljucivalo hranu, pice i druzenje, igranje igrica, stoni tenis. I druga stvar je privatno zdravstveno. Ostale stvari su lose i slede ispod.

Zamerke

Rad za 300e godinu dana, a kad je trebalo da bude evaluacija i povecanje rekli su mi da za mene vise nema projekta i u sustini to je otkaz na lep nacin. Radno vreme je nekad moralo da bude od 10 do 6,7, da bih se uklapao sa kliijentom.

Tehnologije

PHP Laravel
Korisno? 5
Intervju
26.10.2022
Pozitivno iskustvo

Frontend Internship

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Nakon apliciranja, dobijate da radite test koji sadrzi pitanja sa ponudjenim odgovorima (Html, Css, Js), a nakon pitanja se rade 3 algoritamska zadatka. Tezina je u skladu sa pozicijom za koju konkurisete, osnovni nivo znanja. Koliko se secam, sledeci krug je bio HR intervju zajedno sa tehnickim. Odnosno, imate prvo razgovor sa osobom iz HR-a, nakon toga u isti call se prikljuci osoba sa kojom radite tehnicki intervju, a po zavrsetku tehnickog, jos malo popricate sa HR-om i zavrsavate poziv. U mom slucaju je stvarno sve bilo odlicno, bez zamerki. Oba intervjua su prosla bas prijatno, bez ikakve tenzije ili neprijatne situacije. Sve pohvale!

Pitanja sa intervjua

  • Osnovna pitanja o Html-u, Css-u i Js-u.
Korisno? 2
Iskustvo
26.10.2022
5 Preporučuje

Frontend Internship

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Bio sam na letnoj praksi u Ing-u, full remote. Sto se tice same prakse, takodje je sve bilo odlicno i smisleno organizovano. Krece se od nekih osnovnih stvari, pa se vremenom napreduje ka komplikovanijim zadacima. Birate koji framework zelite da ucite ako ostane vremena za to. Bile su ponudjene dve grupe za odradjivanje prakse, pa sami izaberete u kom periodu vam najvise odgovara. Praksa je trajala 5 nedelja.

Zamerke

Jedina zamerka koju mogu da navedem je da sam nakon zavrsetka prakse cekao bas bas dugo na odgovor kompanije da li cu dobiti posao ili ne. Nisam dobio.

Tehnologije

JavaScript CSS HTML Angular SASS TypeScript
Korisno? 2
Iskustvo
26.10.2022

(Jelena K.)

5 Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Mozemo raditi kada i gde hocemo (remote ili u kancelariji). Revizija plata na svakih 6 meseci. Nema fixnog radnog vremena, stoga nema zurbe, bitno je da se odrade sati, a kada, to je na nama. Sredom duza pauza (1.5h), odnosno manje radnih sati. Oprema (racunar, komponente...) - najbolja za ono sto tebi kao odredjenom programeru/PM/dizajneru... je potrebna. Resavanje zatrazenih softwerskih ili hardverskih requestova u najkracem roku. Petkom imamo 1h za Tech Talk gde mozemo deliti svoje znanje sa kolegama. Nedeljno imamo 2h za nash research (nevezanih za projekat). Organizacije 8. marta, team buildinga na sasvim zavidnom nivou. Pored TB imamo i mesecni budzet za svaki tim ponaosob kako bi se vise upoznali jedni s drugima. Lokacija firme fenomenalna, firma predobro i sa ukusom sredjena. Pored kancelarija koje su savim lepo opremljene (dobri stolovi, udobne stolice i sve dodatne sporedne stvari), imamo kancelarije sa po jednim stolom (ako nam je neophodno da se osamimo), imamo fun room, kuhilju sa svim neophodnim stvarima (kao i uvek punim friziderom, svim vrstama kafa, svezim vocem, picem i svega sto mi mozemo smisliti i izmisliti a HR nam to obezbedi :) ) da mozemo da se osecamo kao kod kuce. Zahvaljujuci dobrom osoblju svaki mm firme je perfektno cist u svako doba dana. Lepi i korisni pokloni s vremena na vreme (ranac/torba za komp, majice/duksevi, termosi i ostale sitnice). ..

Zamerke

Nema.

Tehnologije

MySQL .NET JavaScript Apache Angular HTML5 Mongo Java AWS Redis CSS3 Azure Swift ReactJS Vue.js Kotlin Firebase Figma React Native Adobe
Korisno? 5