O kompaniji
18
Iskustva
10
Plate
2
Poslovi
INGSOFTWARE logo

INGSOFTWARE

4.6

O nama

Mi smo Ingsoftware - kompanija za projektovanje i razvoj softvera osnovana u 2009. godine u jednoj niškoj garaži (znamo da je kliše, ali baš je tako bilo), ili, rečima našeg CTO-a Stojketa: “Domaća, zdrava firma u kojoj radiš sa normalnim, pristojnim i kvalitetnim ljudima, s kojima mož’ i da se zezaš i da radiš pos’o”. Danas brojimo preko 120 zaposlenih iz cele Srbije, većinom softverskih inženjera, programera i dizajnera, a sve nas pokreće ljubav prema tehnologiji i nepresušna želja za stvaranjem softvera od početka do kraja. Trenutno smo u potrazi za talentovanim koleginicama i kolegama koji će nam se pridružiti da sa nama rade na interesantnim projektima za svetski poznata imena kao što su npr. Porsche Informatik, PALFINGER, Philip Morris, itd.


Naša nova kancelarija u centru Niša koju smo nazvali Utočište je veselo mesto, pogodno za razvijanje sjajnih softverskih rešenja, za učenje i sticanje korisnih znanja i veština, ali i za ispijanje kafe u velikim količinama, igranje board i video igara, stonog fudbala ili za bacanje pikada. Kancelariju imamo samo u Nišu jer smo remote first kompanija koja se drži krilatice: radi kad hoćeš i odakle hoćeš ali uvek imaš Utočište da se družiš, popričaš ili uživo održiš bitan sastanak (kad te ne mrzi da se oblačiš za pos’o). Radno vreme nam je fleksibilno, pa ako voliš duže da spavaš, u Ingu nećeš imati problem, jer svoje radno vreme raspoređuješ onako kako ti najviše odgovara. Prekovremeni rad izbegavamo, a kada baš mora da se desi, uvek je plaćen. 


Ono čime se naročito ponosimo je jasno definisan proces za lični razvoj i napredovanje svakog zaposlenog u Ingu, koji se sprovodi preko Performance Management Sistema i redovnih feedback sesija koje možemo da iniciramo s koleginicama i kolegama kad god je potrebno. Pomenuli bismo još Veselu sredu kada imamo pauzu od sat i po vremena, Tech Talk petkom i Game Nights utorkom, kao i prilike za učenje, a evo još nekih razloga da nam se pridružiš. 


Zašto je Ingsoftware odlično mesto za početak i razvoj karijere:


Volimo kad nešto napravimo i to radi

Ne verujemo u ono “ako nešto radi, ne diraj ga” - uvek može bolje

U svemu smo agilni - u radu, reagovanju i odlučivanju 

Nismo uštogljeni i volimo da se naši ljudi osećaju slobodno i opušteno

Kada naiđemo na problem, ne odustajemo -  rešavamo ga

Naši programi prakse održavaju se tokom cele godine, a praktikanti dobijaju priliku da rade sa stručnim i iskusnim mentorima na simulacijama projekata, kako bi stekli skoro pa realno iskustvo rada u okviru projektnog tima u IT okruženju. Prakse su remote, mogu da budu i plaćene, a nakon njih postoji mogućnost zaposlenja. U sklopu Inga funkcioniše i Ingenious Studios u kom uz pomoć naših artista i game developera pravimo društvene i video igre.


Ako ti zvuči interesantno, proveri otvorene pozicije!

 

 

Tech stack

Java .NET HTML5 CSS3 JavaScript Angular React Vue Flutter React Native Xamarin Swift Kotlin MS SQL MySQL PostgreSQL MongoDB Kafka Redis TimescaleDB ElasticSearch Docker AWS Azure Google Cloud Firebase Netlify Unity Game Engine

Beneficije

Radi kad hoćeš

Radi odakle hoćeš

Jasno definisan razvoj karijere za svakog zaposlenog

Plaćen prekovremeni rad

Slobodni dani za ispite

Učenje i napredovanje

Tech Talks

Privatno zdravstveno osiguranje

Vesela sreda

Game nights

Naši ljudi

Nenad Ilijić

Co-Founder/CEO

Milan Stamenković

Co-Founder/COO

Miroljub Bošković

Chief Business Officer

Milan Stojanović

Chief Technology Officer

Iz našeg pera

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

50-100

Profit i Prihod

Kontakt

Strahinjića Bana b.b, Niš, (PC Ambasador) Srbija