ICodeFactory d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ICodeFactory d.o.o.

  (14 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

3.9
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Medior Software Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajna ekipa, uvek spremni svi da pomognu. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu rada i učenje je na prvom mestu. Kompanija koja vidljivo raste i razvija se - novi prostori, veći broj zaposlenih, a projekti su ozbiljne inostrane firme gde može mnogo da se naučiti. Iz godine u godinu je sve više benefita u firmi.
Zamerke kompaniji
Ima dosta procedura, ali to i nije zamerka, meni je lakše bilo da ispratim šta kada treba da uradim. Sve se može dogovoriti.
preporučujem
utisak postavljen: 18.10.2019.

Senior Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kada sam radio u ICodeFactory, bio sam i više nego zadovoljan. I slobodno bih mogao reći da je ovo firma za zrele odgovorne ljude, fokusirane na deep technology, na enterprise rešenja. Ovo nije firma kao većina drugih, gde se u prvi plan ističe igranje igrica, fudbala, bilijara i šta već...Ovde je fokus na ozbiljnom radu sa ozbljnim klijentima. Ukoliko želiš da učiš, radiš, usavršavaš svoje skillove, možeš mnogo da napreduješ. U svakom smislu.
Zamerke kompaniji
Nije postojalo fleksibilno radno vreme.
preporučujem
utisak postavljen: 10.10.2019.

Software developer - junior


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Došao sam u firmu putem MS obuke i mnogo sam zadovoljan. Juniori dobijaju priliku da rade na projektima, super je prilika za usavršavanje skilova, naročito na početku karijere. Microsoft obuka obuhvata brojne kurseve, pokriva dosta oblasti i pruža znanje koje ne može da se stekne na fakultetu. U firmi su svi kolegijalni, spremni da pomognu. Može mnogo da se nauči, da se napreduje. Ima brojnih benefita koje kompanija nudi, tipa privatno zdravstveno osiguranje je u potpunosti pokriveno.
Zamerke kompaniji
Nema bleje na društvenim mrežama. :)
preporučujem
utisak postavljen: 16.09.2019.

Software Developer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Firma za one koji žele da se bave inženeringom, ozbiljne ljude koji žele da se usavršavaju u profesionalnom i stručnom smislu, na prvom mestu. Akcenat se stavlja na deep technology, na učenje i usavršavanje.
Postoji mogućnost MS sertifikacije i razvijanja karijere u smeru MCT-a.
Nije za ljude koji traže minimalan effort, i koji su motivisani iskuljučivo benefitima.
Ako vas radi da budete vrhunski stručnjak u svojoj struci, ovo je onda firma za vas.
Zamerke kompaniji
Za sada nemam zamerke. Uvek postoji mogućnost novih načina učenja, možda u tom duhu razvijati benefite.
preporučujem
utisak postavljen: 13.09.2019.

Software Developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ne postoji jedna dobra stvar u ovoj kompaniji. Svako u ovoj struci može mnogo bolje od ovoga.
Zamerke kompaniji
Zaposleni se teraju da prijave boravište u NS kako ne bi morali da im se plaćaju putni troškovi. Otvoreno vređanje bivših zaposlenih. Prigovara se kolegama ukoliko ponekad ostanu na pauzi 40 umesto 30 minuta i teraju se da nadoknađuju to. Takođe, ostajanje prekovremeno nije plaćeno, niti se računa ukoliko nekad treba da izađete ranije zbog obaveza, nadoknađivaćete taj izlazak svakako. Ne ceni se rad, nego ulizivanje. Zaposleni se ucenjuju da će dobiti povećanje ukoliko budu ostajali duže.
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ICodeFactory se bavi razvojem softvera na Microsoft platformi, konsultantskim uslugama i profesionalnom obukom.

Kompanija posluje u Zrenjaninu i Novom Sadu. Kadar čine fakultetski obrazovani eksperti, sertifikovani od strane Microsoft-a kao MCSD, MCPD, MCITP, MCT. ICodeFactory d.o.o. je dugogodišnji Microsoft partner.

Naše usluge i proizvode koje razvijamo koriste najveće svetske kompanije iz oblasti informacionih tehnologija, autoindustrije i proizvodnje uređaja na solarni pogon. Softver koji smo razvili je nagrađen kao najbolje Plug & Play rešenje na najvećem svetskom sajmu informacionih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga - CeBIT u Hanoveru, Nemačka.

Oglasi za posao (trenutno 5 aktivnih oglasa)

Technical Lead

Novi Sad

University Degree in Computer Science or equivalent technical studies; Expert knowledge of .NET framework; Advanced knowledge and familiarity with Microsoft technologies; Strong analytical skills; Technically creative, curious and open-mind... (pročitaj oglas)

Microsoft Trainee - Microsoft Certification Training by Icodefactory

Novi Sad

Would you like to start your career the right way? Do you want to learn from the best Microsoft Certified Trainers? If so, this is the right fit for you... (pročitaj oglas)

Data Scientist

Novi Sad

University degree in Applied Mathematics, Data Science or Information Engineering. Basic knowledge of Machine Learning. Solid understanding of Statistics and Linear Algebra... (pročitaj oglas)

Medior .Net Developer

Novi Sad

University degree in computer science or equivalent technical studies; Good knowledge of .NET Framework; Have built web, desktop or cloud solutions on Microsoft platform; Good written and spoken English; Smart and gets things done... (pročitaj oglas)

Senior .Net Developer

Novi Sad

University degree in computer science or equivalent technical studies; Expert knowledge of .NET Framework; Have worked on more than a few web or desktop solutions on Microsoft platform... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ICODEFACTORY
Adresa
T.C. Bagljaš, Lok. 11
Datum osnivanja
26.01.2011.
PIB
106924294
Matični broj
20706635
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE ICODEFACTORY DOO ZRENJANIN
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Sergej Kešelj - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija