O kompaniji
32
Iskustva
1
Plate
6
Poslovi
ICodeFactory d.o.o. logo

ICodeFactory d.o.o.

3.7

Iskustva

3.7 67%

Beneficije

3.3

Balans karijera-privatni život

4

Mogućnost napredovanja

4.3
Intervju
03.08.2022
Negativno iskustvo

Software Engineer

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Hr intervju okej, kao i tehnički intervju Medjutim daljim tokom razgovora, osetiš kako te posmatraju sa visine.

Pitanja sa intervjua

  • Vezano za iskustvo i prakse
  • Alate koje sam koristio
  • Otvore kod u javi i da prepoznam sta je rezultat
Korisno? 1
Intervju
02.06.2022
Pozitivno iskustvo

Software engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Uvodni razgovor podrazumeva upoznavanje sa HR i direktorom kompanije i razmene se informacije sa obe strane o detaljima pozicije, radnom iskustvu i finansijskim očekivanjima. Kompanija takođe nudi mogućnost uvodnog treininga vezanog za Microsoft web i cloud tehnologije u trajanju od 2 meseca. Nakon toga se zakazuje tehnički razgovor sa direktorom u trajanju od 1h gde se u formi diskusije ocenjuje znanje kandidata. Oba razgovora su prijatna i nedugo nakon drugog razgovora se saznaje i ishod.

Pitanja sa intervjua

  • Objasniti dependency injection.
  • Kako funkcionise HashSet i koja je kompleksnost pretrage u njemu?
  • Delegati,multicast delegati, eventi, staticki konstruktor, staticki clanovi, eksplicitna implementacija interfejsa, interfejs vs apstrakta klasa
  • Nacelno algoritmi sortiranja
Korisno? 6
Iskustvo
14.04.2022
5 Preporučuje

Software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Svi su prijateljski nastrojeni, imam osecaj da sam u ovom timu puno duže nego što jesam :) Kada sam počeo rad na projektu, svi u timu su mi davali savete i bili voljni da pomognu u svakom trenutku. Takođe, kada mi je bila potrebna pomoć oko konkretne tehnologije, kolege i sa drugih projekata su mi bile na raspolaganju, jer imaju dugogodišnje iskustvo oko tehnologije u kojoj sam ja bio početnik. Recimo, na osnovu mojih pitanja oko tehnologija, odmah se išlo i na sledeći korak, tj kompanija je napravila workshop na navedenu temu, kako bismo svi imali i taj kurs na nasem learning portalu. Ima dosta projekata, može se izraziti i interesovanje o promeni projekta, tako da postoji i program Switch Developers. Ja sam zadovoljan :)

Zamerke

Nemam nikakvih zamerki - preporučujem!

Korisno? 10
Iskustvo
07.04.2022
2 Ne preporučuje

Software Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Kolege su dobre i dobri su mentori dok se ne ode na projekat. Moze da se nauci, cak imaju i program obuke gde se daje sansa ljudima koji nisu radili neke tehnologije.

Zamerke

Povremeno los odnos direktora prema radnicima. Skoro pa nisam imala mentora na projektu, bacena sam i bila je parola snadji se. Kad se potpisuje ugovor lazu da se ugovor potpisuje na pola godine i onda posle toga na stalno, a bez izuzetka se desava da se posle 2 godine potpise ugovor za stalno. Ono sto moze biti zamerka, a ne mora, da svi moraju biti full stack developeri, tako ako neko nije radio front/backend, moze da nauci. Sto se tice projekata ima i novijih, ali ima i starijih, kao sto su web forme, pa sada zavisi gde upadnes.

Korisno? 7
Iskustvo
09.02.2022
4 Preporučuje

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Dobra kompanija koga god zanima softversko inzenjerstvo u web i cloud tehnologijama. Uglavnom se radi na novijim projektima, za rad se biraju najaktuelnije tehnologije. Dobri i kompetentni mentori, pristup materijalima za razne programe u okviru Microsoft sertifikacije. Napredak zaposlenog se prati i adekvatno nagradjuje. Posto je manja kompanija u pitanju, linija odlucivanja je kraca, pa se brzo moze doci do informacija. Nije bilo problema kad je bilo potrebno bilo sta dogovoriti.

Zamerke

Nista konkretno.

Korisno? 12
Arhiva | Iskustvo
07.06.2021
5 Preporučuje

Software developer

Trenutno zaposlen/a

Pozitivno

Ne znam šta bih rekao osim da volim svoj posao u ovoj firmi. Jeste dinamično, ali sam baš mnogo napredovao u tehničkom smislu. Projekti su jako zanimljivi, meni se lično domen dopada. Ovo je manja firma, ali ekipa je baš cool i uslovi su odlični.

Zamerke

Super bi bilo da je klizno radno vreme do 10:00h, da imamo više timbilding aktivnosti, mada prošle godine nije ni bilo uslova za to s obzirom na epidemiju.

Korisno? 12
Arhiva | Iskustvo
01.12.2020
5

developer

Trenutno zaposlen/a

Pozitivno

Dobra saradnja sa kolegama, svi su spremni odmah da pomognu. Projekat na kome radim je zanimljiv. Ja sam htela da radim u firmi koja će mi dati mogućnost da prvo naučim posao, a ne da me bace "u vatru", što sam ovde i dobila. Obuka je odlična stvar za početnike. Ove godine smo svi kod kuće, maksimalno su se organizovali da nas obaveste o svemu, čak i savete i preporuke od doktora smo dobili. Velika je pažnja usmerena ka ljudima.

Zamerke

Korisno? 12
Arhiva | Iskustvo
15.10.2020
5 Preporučuje

Software Engineer

Trenutno zaposlen/a

Pozitivno

Ozbiljna firma. Ozbiljan rad. Sve preporuke!

Zamerke

Korisno? 7
Arhiva | Iskustvo
03.08.2020
5 Preporučuje

Software engineer

Trenutno zaposlen/a

Pozitivno

Čitam komentare i vidim da ljudi imaju drugačija razmišljanja, ali ono što je sigurno (a pričam iz svog ugla) jeste da je ovo ozbiljna firma, da je cela ekipa izuzetno posvećena poslu i fokusirana na kvalitet usluge koju pruža. Postižu se ogromni rezultati, na svetskom nivou. Ali stvarno nije firma za svakoga, u smislu različitih motivacija i pristupa poslu (otuda i različiti komentari). Okruženje je zdravo, sa maksimalnom posvećenošću ka kvalitetu uprkos kvantitetu.

Zamerke

Ja sam lično prezadovoljan!

Korisno? 12
Arhiva | Iskustvo
16.07.2020
5 Preporučuje

Software developer

Trenutno zaposlen/a

Pozitivno

Kompanija je ozbljina, kao i pristup poslu. Klijenti su velika svetska imena. Projekti su uzuzetno napredni, radi se na enterprise rešenjima. Pišem iz svog ugla, ja sam od onih koji su ceo život u priči programiranja i kojeg izuzetno radi ova struka, kao i stalno učenje. Ova firma meni to omogućava, jer je fokus ne samo na isporučivanju rešenja klijentima, nego su servisne usluge fokusirane na napredna konsultanska rešenja. I ekipa je super!

Zamerke

Nekad je baš velika dinamika na poslu, što je opet super sa neke strane. Brzo se napreduje.

Korisno? 10