Hybrid IT Solutions logo

Hybrid IT Solutions

Hybrid IT Solutions je firma koja je samo u poslednjih godinu porasla za čak 88%, i nastavlja da se širi. Nalazi se u dva grada, u Novom Sadu, koji je i HQ-razvojni centar; i u Amsterdamu, gde se nalazi poslovni centar. Osim velikog IT tima, od 2020. godine Hybrid IT je bogatiji za Hybrid Technical, ogranak čiji tim čine arhitekte i inženjeri, a od 2021. sa njima je i Hybrid Digital, ogranak koji se bavi digitalnim marketingom. Svi zajedno čine Hybrid IT Solutions - tim na koji možeš da se osloniš.

Kontakt

Bulevar Mihajla Pupina 1, Novi Sad, 21000 Srbija

O nama

Nas motiviše odgovornost, poverenje, kreativnost, kvalitet i autentičnost. Mi smo Hybrid IT, i postojimo od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Za samo 4 godine uspeli smo da oformimo tim od 77 zaposlenih i eksternih saradnika koji rade za naša tri Hybrid ogranka  – Hybrid IT, Hybrid Technical i Hybrid Digital. Osim autsorsinga softvera, bavimo se i autsorsingom usluga arhitekture i marketinga. Pored šarenolikosti profesija i industrija u kojima radimo, izdvaja nas i to što podržavamo razvoj mladih talenata, pa smo zbog toga pokrenuli našu Hybrid Full Stack praksu gde će mladi moći da steknu utisak kako je to raditi na pravim projektima. Bilo da ste senior, junior ili medior developer, arhitekta ili marketar, kod nas ste dobrodošli!

Naš IT ogranak se konstantno unapređuje i od tehnologija se koristi - Java, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React.

Iskusne arhitekte i inženjeri iz našeg Technical ogranka nude široko znanje na mnogim poljima - od informacionog modelovanja zgrada (BIM), arhitektonskog dizajna, i 2D draftinga, do 3D modelinga i renderinga, i strukturalnog i mehaničkog dizajna; a Hybrid Digital koji se bavi digitalnim marketingom je tu kako bi našim klijentima pružio najbolje marketinške strategije i usluge u cilju poboljšanja njihovih biznisa.

Osim konstantnog usavršavanja i učenja, nudimo rad u izuzetno opuštenoj, pozitivnoj i zdravoj radnoj atmosferi. Naše lounge prostorije i prostorije za zabavu su uvek otvorene svima koji žele da naprave kratku pauzu od dnevnih taskova. Bitno nam je da svaki zaposleni bude maksimalno zadovoljan radom kod nas.

Mi smo u centru Novog Sada i naša terasa sa predivnim pogledom vas čeka za prvu jutarnju kafu. Rastemo, širimo se, i uvek smo voljni da upoznamo nove kvalitetne ljude sa kojima ćemo moći da razmenjujemo znanje i iskustva. Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nam pošalji mejl na contact@hybrid-it.rs.

Tech stack

Beneficije

Personalized benefits

Flexible working hours

Home office

Flat hierarchy

Knowledge sharing

Self-organizing

Educational budget

Top-notch hardware

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 26.05.2022
5
Preporučuje

Full Stack Intern

Prethodno na praksi Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlična ekipa, nisam znao skoro ništa pre nego što sam se prijavio za 5-nedeljnu Full Stack praksu. Jako puno sam naučio u veoma kratkom periodu. Upao sam, čak iako nisam bio u potpunosti kvalifikovan za praksu, ali sam mislio da vredi probati i ubedio sam ih tokom intervjua da me prime. Usled ovoga imao sam više gradiva...

Zamerke

Nemam ništa puno da zamerim, jedino bih izdvojio da postoje periodi intenzivnijeg rada, pogotovo pri deadline-u tokom kojih je mentorima teže izbalansirati rad na projektima i rad sa praktikantima.

0
Iskustvo · 25.02.2022
5
Preporučuje

Sofware Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Sve na mestu, nemam zamerki

Zamerke

/

0
Intervju · 06.02.2022.
Pozitivno iskustvo

Front-End Developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Kako je izgledao proces

HR intervju je bio prijatan. regruterka je predstavila firmu u dobrom svetlu, navela zanimljive benefite. Nakon toga me je pitala da se predstavim. Nije bilo psiholoških pitanja, već samo šta mi se svidja u njihovoj punudi i da li bih menjala trenutnu firmu, i zbog čega. Malo je zateklo pitanje o mom očekivanju plate,...

Pitanja sa intervjua
  • Navesti direktive u Vue-u i opisati neke
  • Prednosti i mane Vue-a u odnosu na Angular i React
  • Sta su scoped slots u Vue-u i gde bismo koristili
  • Razlike izmedju var i let i sta se desava u memoriji
  • Navesti HTTP metode
  • Navesti neke funkcije za rad sa nizom i objasniti neku
  • Razlike izmedju map() i filter()
  • Sta vraca some() funkcija
0

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1100

Software Developer 2 plate

MIN
700
PROSEK
1100
MEDIJANA
1100
MAX
1500

APR