Hybrid IT Solutions

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Hybrid IT Solutions (HybrIT D.O.O.) je mlada IT kompanija, uvek u potrazi za opuštenim ljudima, koji su zainteresovani za rad na različitim projektima i u raznim sferama. Nalazimo se u dva grada: u Novom Sadu (Srbija), koji je sedište i razvojni centar, i Amsterdamu (Holandija), koji nam je poslovni centar.

Hybrid IT Solutions (HybrIT D.O.O.) je firma koja se bavi razvojem softvera, arhitekturom sistema, integracijom rešenja i konsultovanjem. Koristimo najsavremenije tehnologije, a cilj nam je dugoročni razvoj. Naši programeri sarađuju direktno s klijentima, u pozitivnom i udobnom okruženju naše novosadske kancelarije.

Ukoliko ste zainteresovani da nas upoznate i popričate o potencijalnoj saradnji ili stručnoj praksi sa firmom koja nudi odlične radne uslove, dobru atmosferu, ili znate nekoga ko bi bio pogodan kandidat, javite nam se putem imejla, telefonskog poziva, društvenih mreža ili skajpa.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HYBRIT
Adresa
Valentina Vodnika 21a, Novi Sad
Datum osnivanja
11.1.2017
PIB
109854993
Matični broj
21255165
Poslovni naziv
HYBRIT DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Đorđe Ivković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija