Humanity d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Humanity d.o.o.

  (21 utisak)
77% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

3.8
mogućnost napredovanja

4.2
balans između karijere i privatnog života

UI Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon što sam konkurisala, poslali su mi mail da sam prošla prvi izbor i da je sledeći korak dizajn zadatak. Zadatak je bio vrlo zanimljiv, tražili su redizajn jednog prozora u okviru njihovog proizvoda, kao i wireframing i intervjuisanje potencijalnih korisnika. Kada sam im poslala zadatak, javili su mi da sam dobro uradila i da prolazim dalje. Sledeće nedelje sam imala razgovor sa HR, a nedelju dana posle toga razgovor sa Product Manager-om i eksternim UX Design konsultantom. Oba razgovora su bila vrlo prijatna i profesionalna. U poslednjem razgovoru su me pitali svašta iz mog portfolija, o prethodnim iskustvima, pohvalili kako sam uradila zadatak itd. Bilo je i malo onih glupljih pitanja tipa "koje su tvoje najveće mane" ali manje-više je sve bilo vezano za konkretno dizajn. Na HR razgovoru mi je rečeno da se uvek trude da odmah jave kandidatima koji nisu dobili posao, tako da ako dugo čekam na odgovor, to treba da shvatim kao dobar znak. Posle toga sam čekala jedno dve nedelje da mi se jave (praznici i tako to, kapiram da bi u drugo doba godine bilo brže). Poslali su mi vrlo prijatan mail da sam nažalost odbijena ali da će me imati u vidu. Kada sam ih zamolila za neki feedback, odgovorili su da kandidatkinja koja je dobila posao ima više godina iskustva kao i iskustvo u team lead poziciji, koje ja nemam. Fair enough. Generalno je sve bilo ok, i žao mi je što nisam dobila posao, ali razumem i zašto.

utisak sa intervjua postavljen: 06.01.2019.

Junior Graphic Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Dopada mi se firma, njen ambijent, lokacija, kao i mnoge pogodnosti koje ista nudi. HR i njena koleginica dizajnerka su bile prijatne i veoma ljubazne.

utisak sa intervjua postavljen: 26.12.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pozitivno i podsticajno radno okruženje, odličan tim! Veliki broj benefita - fleksibilno radno vreme, remote, Fit Pass, privatno zdravstveno, ručak, treninzi, konferencije.
Zamerke kompaniji
Ponekad može da bude suviše brzo, da se dosta stvari pokrene istovremeno. U poslednje vreme je i u tom aspektu mnogo bolji balans.
preporučujem
utisak postavljen: 10.05.2018.

PHP programer

Zoran D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se preko HelloWorld-a, nakon par dana kontaktirao me HR sa informacijom da sam prošao prvu fazu selekcije. Dala mi je zadatak da ga uradim od kuće u roku od 5 dana. Zadatak je bio da napravim PHP modul za upravljanje godišnjim odmorima radnika. Po meni zadatak je bio odličan za tesitranje OOP veština i pisanje SQL upita. Tražili su da se koristi čist PHP bez ikakvog frejmvorka. Nakon što sam zadatak uradio i okačio ga na GitHub javio sam se HR-u. Posle par dana javila mi je da su zadovoljni mojim rešenjem i pozvali su me na intervju u prostorije kompanije. Prvi deo intervjua je bio sa HR-om i trajao je 45 minuta. Devojka je bila jako ljubazna i profesionalna. Pričala je o kompaniji i proizvodu koji razvijaju. Posle mi je postavljala pitanja tipa "Koji je tvoj najveći uspeh?" ili "Kako te kolege doživljavaju?". Pričali smo zatim na engleskom kako bi testirala moje poznavanje engleskog jezika. Sve u svemu po meni jako prijatan i uspešan deo intervjua. Nakon toga je trebao da usledi tehnički deo intervjua sa 2 programera. Pošto su vrata bila otvorena nakon što je izašla, čuo sam ih kako kažu "Sad ćemo da ga k****o". Jako neprofesionalno i nekulturno. Intervju sa njima je bio sve samo ne uspešan. Prvo su mi zamerili što sam pisao kod koristeći PHP 5, a ne 7, iako u zadatku nigde nisu naveli da je potrebna sintaksa 7ce. Nakon toga su me rešetali pitanjima, tipa "Da li si koristio ovaj API?", "Da li si koristio ovu biblioteku?", itd. Za većinu toga nikada nisam čuo, ni pre, ni posle. Pored toga svaki put, nakon mog negativnog odgovora bi usledilo pametovanje tipa, "Pa kako ne znaš, znaš to je za ovo, koristi se ovde". Sve u svemu jako neprijatno. Nakon završetka intervjua, pokazali su mi na brzinu prostorije kompanije, i uputili me na izlaz. 10ak dana posle intervjua javili su mi da nisam primljen jer su odlučili da u ovom trenutku ne nastavljaju dalje sa procesom selekcije, pre svega zbog tehničkih zahteva pozicije. Po meni jako neprofesionalna kompanija koja više liči na igraonicu.

utisak sa intervjua postavljen: 16.11.2017.

BI Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se sastojao iz 3 kruga. HR, tehnički i sa Team Lead-om iz Amerike. Vrlo profesionalan odnos prilikom sva tri kruga, obaveštavanje o daljim koracima na vreme. Sve u svemu, samo pozitivni utisci.

utisak sa intervjua postavljen: 24.06.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Humanity je IT firma koja proizvodi workforce softver. Naša platforma objedinjuje upotrebljivost, pametan dizajn i prilagođene funkcije koje menadžerima i zaposlenima daju slobodu da se bolje organizuju i ostanu povezani putem rastućeg broja naših funkcionalnosti.

Sa sedištem u San Francisku i kancelarijama širom sveta, povezuje nas kultura koja promoviše transparentnost, pouzdanost u saradnji i odnosu sa korisnicima i ono na šta smo najviše ponosni - strast prema poslu, učenju i našem timu.

Oglasi za posao (trenutno 7 aktivnih oglasa)

Mobile Solutions Architect - Team Lead

Beograd

Minimum 5 years of hands-on experience in native Android or iOS development (having experience in both is a plus). Exceptional problem-solving abilities. Object-oriented analysis and design techniques... (pročitaj oglas)

Senior DevOps Engineer (Lead)

Beograd

BS in Computer Science or a related field. Strong Linux system administration background. 5+ years of hands on experience with: AWS cloud infrastructure; Build and Deployment Automation (Jenkins); Containers as build artifacts (Docker)... (pročitaj oglas)

UX/UI Designer

Beograd

Portfolio of previous UX/UI design projects. Expert knowledge of mocking tools like Sketch, Adobe CS, InVision, pen and paper. Proven visual design sense and the ability to articulate your thoughts and ideas through drawing... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd

3+ years of experience with Linux. Solid experience with scripting languages like Bash, Python, Ruby, etc. Continuous integration/delivery concepts and tools... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd

3+ years of experience with Linux; Solid experience with scripting languages like Bash, Python, Ruby, etc. Continuous integration/delivery concepts and tools... (pročitaj oglas)

Senior Quality Assurance Engineer

Beograd

Minimum 4 years of relevant QA experience. Hands-on experience designing and implementing an automated test framework using OOP language. Exceptional analytical and problem solving skills with a superb attention to detail... (pročitaj oglas)

Senior PHP Developer

Beograd

3+ years of experience and skills in OOP PHP. Strong knowledge of PHP Design Patterns. Strong experience in interacting with MySQL database systems through abstraction layer (in addition to the ability to write raw SQL queries)... (pročitaj oglas)

Front End Developer (Javascript / React)

Beograd

3+ years of relevant experience with modern JavaScript frameworks, preferably React. Demonstrable experience in developing interactive, single page web applications; apps with complex logic; lots of usage and no tolerance for errors... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HUMANITY
Adresa
Kneginje Zorke 25-27, Beograd-Vraćar
Datum osnivanja
19.08.2014.
PIB
108636717
Matični broj
21038920
Poslovni naziv
Privredno društvo HUMANITY DOO Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Petrović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija