Holycode d.o.o. logo

Holycode d.o.o.

Naša priča počinje novembra 2014. godine , formiranjem prvog razvojnog tima koji će raditi za klijentsku kompaniju iz Srednje Evrope. Godine su pokazale, da pored prvog klijenta, koji i danas radi sa nama, Holycode zavređuje poverenje još 50 kompanija iz Srednje Evrope, za čije potrebe formira timove, koji uspešno realizuju njihove projekte. Danas, mi smo jedna velika porodica, koja svakodnevno raste i isporučuje najbolja softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija.

Kontakt

Jurija Gagarina 12, Beograd
alt
alt

O nama

Holycode je srpska IT kompanija, osnovana krajem 2014. godine, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana u pružanju nearshore usluga za internacionalne klijente, sa kojima dugoročno održavamo veoma otvoreno i transparentno partnerstvo. Formiramo timove koji izrađuju softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija. Naša misija jeste organizacija razvojnih timova, koji rade samo za jednog klijenta, puno radno vreme.

Klijenti sa kojima sarađujemo su mahom start -upovi iz centralne Evrope, koji se bave inovativnim delatnostima i za izradu softverskih rešenja koriste najnovije tehnologije. Upravo to je jedna od stvari kojima se Holycode ponosi, a istovremeno, rad na najnovijim tehnologijama predstavlja veliki profesionalni izazov za sve naše zaposlene.

Uz deljenje zajedničke strasti prema IT-u i uz specifičan poslovni model, naši inženjeri pretvaraju start-up ideje u projekte i isporučujemo visoko kvalitetna rešenja koristeći savremene procese rada. Inženjeri iz naših timova imaju konstantan kontakt sa kolegama iz inostranstva i aktivno učestvuju u procesima donošenja odluka. Njihove ideje se implementiraju na projektima i imaju važnu ulogu pri kreiranju i usavršavanju proizvoda.

Holycode servisira sve obaveze koje se tiču što boljih uslova rada, ali i aktivno učestvuje u komunikaciji između zaposlenog i klijenta, pruža svaku vrstu podrške istoj, kako bi naši inženjeri bili što fokusiraniji i rasterećeniji pri obavljanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Holycode zajednicu čini 50 timova, sačinjenih od 270 vrednih ljudi, sa različitih polova tehnološkog spektra.

 

 

Tech stack

Beneficije

Budžet za stručno usavršavanje

Fleksibilno radno vreme

Rad od kuće

Časovi stranih jezika

Budžet za dodatnu opremu

Termini za sportske aktivnosti

25 slobodnih dana

Bonusi za preporuke

Tim bildinzi

100% plaćeno bolovanje prvih mesec dana

Holy loyalty card

Holyodmor

Kupovina na rate

Pokloni za bebe

Novogodišnji program i pokloni za decu

Fun & Games zone

Naši ljudi

Bojana Krstić

Bojana Krstić

Deputy Director of Holycode

Holycode-u sam se pridružila 2015. godine, i to kao jedna od tadašnjih sedmoro zaposlenih. Bilo je zaista izazovno i uzbudljivo rasti u sve veći tim i, uglavnom, uspešno savladavati prepreke na koje smo s vremenom nailazili. Moram priznati da s...

Prikaži više
Uroš Pantović

Uroš Pantović

Scrum Master & Frontend Developer

U Holycode-u sam zaposlen od 2016. godine, gde radim na mestu frontend developera na online platformi za selidbe. Sa sjajnim timom kolega i menadžmenta, imao sam prilike da radim sa poslednjim tehnologijama, kao i da se moje, ali i ideje mojih kolega ...

Prikaži više
Branislav Latinović

Branislav Latinović

QA Lead

U Holycode-u sam zaposlen od februara 2015. godine, gde radim na poziciji QA Lead-a, za kompaniju koja se bavi digitalizacijom osiguranja, tj. pruzanja white label resenja za klijente koje bi obuhvatalo sve njihove potrebe (i sa klijentske i sa korisn...

Prikaži više

Oglasi za posao (26)

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 26.05.2022
4
Preporučuje

Fullstack software engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Holycode kao posrednička firma je super. Super ljudi, besplatan ručak petkom u restoranu u zgradi firme, 25 dana odmora, do 30 dana 100% plaćenog bolovanja godišnje.

Zamerke

Loš klijent, ponajviše menadžment deo sa kojima nema puno mesta za dogovaranje. Teško je promeniti klijenta za koga inicijalno krenete da radite, sa Holycode strane nema previše angažmana da se ljudi prebace kod drugog klijenta kad nisu zadovoljni pa je to jedan od češćih uzroka odlazaka iz firme.

1
Iskustvo · 09.02.2022
5
Preporučuje

Java Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Intervju proces je bio dosta brz, imaju odlican HR tim koji jako brzo odgovara na sva pitanja. Kompanija ima specijalan rad sa klijentima koji ti omogucava da direktno sa klijentom pregovaras o plati.

Zamerke

Dosta negativnih stvari koje su bile prisutne u pocetku su u medjuvremenu resene. Najveca stvar su bile prostorije koje su bile jako lose organizovane ali u medjuvremenu kompanija se preselila i nove prostorije su resile dosta problema. Od preseljenja HR dosta vise paznje obraca na nase probleme i relativno se brzo resavaju....

0
Iskustvo · 01.06.2021
5
Preporučuje

Software Test Engineer

Marko R.

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine
Pozitivno

Odlična radna atmosfera, super tim i super projekat. Dobra oprema, odlična organizacija i podrška zaposlenima u svakom smislu ( administrativno, tehnički itd.)

Zamerke

Nemam zamerke

0
Iskustvo · 15.01.2021
4
Preporučuje

Tech Lead

Trenutno zaposlen/a na neodređeno
Pozitivno

- Direktno pregovaranje sa klijentima o uslovima rada - Rad na zanimljivim projektima sa svezim tehnologijama - Start-up zajednica / klijenti i mnogi zanimljivi projekti - Mnogi sitni znaci paznje poput majica poklona i sl - Prijatna i prijateljska atmosfera

Zamerke

- Ne postoji "bench" - Promena projekta u okviru kompanije je gotovo ravna promeni posla - "Kako klijent kaze" stvar koji je nekada previse mek - Nejasne interne procedure

0
Iskustvo · 17.10.2020
5
Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine
Pozitivno

-Plata redovna -Kolege uvek spremne da pomognu -HR i Support tim odlični -Dobra oprema za rad -Lični budžet za knjige, konferencije itd.

Zamerke

-Nema parking u okviru firme -Zarada i napredovanje zavisi isključivo od klijenta

3

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1100

QA Specialist 4 plate

MIN
300
PROSEK
1100
MEDIJANA
1050
MAX
2000

Prosečna neto plata

2006

Software Developer 11 plata

MIN
750
PROSEK
2006
MEDIJANA
2120
MAX
3000

Prosečna neto plata

2338

Software Engineer 5 plata

MIN
1600
PROSEK
2338
MEDIJANA
2392
MAX
3000

Prosečna neto plata

3500

Technical Lead 1 plata

MIN
3500
PROSEK
3500
MEDIJANA
3500
MAX
3500

Prosečna neto plata

750

Test Engineer 1 plata

MIN
750
PROSEK
750
MEDIJANA
750
MAX
750

APR